Zamilovaná do staršej ženy

Príspevok v téme: Zamilovaná do staršej ženy
Stratena23

Ahojte, nedávno tu bol príspevok, kde jeden chalan písal že sa buchol do staršej ženy, až na to, že ja mám podobný problém až na to , že som baba, čo je už trochu silnejšia káva. Na tento problém narážam opakovane už na strednej som sa pár krát zaľúbila do staršej učiteľky ale bohužiaľ z toho nič nebolo. A teraz je v tom zase žena o dosť staršia. Nechápem tomu prečo to u mňa tak je čo to mohlo spôsobiť. Trpím aj psychickou poruchou, beriem aj na to lieky. Ďakujem za vaše rady.

Stratena23

Sonie neviem, rozmýšlala som, či to nemôže mať nejakú súvislosť ale fakt neviem, neviem už čo sa to s mojou hlavou deje...

Stratena23

Ja práveže som skôr bisexuálka a tento problém sa mi opakuje...a nie nevymýšlam si tak trochu nevidím dôvod prečo by som si tu mala vymýšlať.
Moj - problem: tak asi mame vela toho spoločného ale ja v tom nevidím problém, ked je niekto aj na zeny ale u mna sa opakuje ze skor na staršie ženy čo by niekto povedal, že je to možno až úchylka aj keď stalo sa, že som bola buchnuta aj do rovesníčky.

ludkaaaaaaa

Myslím môže to byť taká náklonnosť že chceš dobrú priateľku/priateľa/ s ktorými by si sa radila alebo kamaratila kecanie o veciach Nie?

Moj-problem

Neviem ci to s niecim suvisi, ak si na zeny odjakziva, tak len mas proste iny vkus.. napriklad ja to mam horsie, ja som na chlapov, lenze este ked som chodila na strednu (5 rokov naspet) tak som toto zazivala, akurat to bolo na spoluziacky,ale nie vsetky, konkretne 2 moje velmi dobre kamaratky...neviem cim to bolo, ale vobec mi nevadilo aj ked sme sa v pohode spolu vsetky tri bozkavali (1 bola na zeny), ale to ked sme boli napriklad u niektorej, my sme zvycajne u seba prespavali... ale nikam inam sa to nejak neposunulo, aj ked mozem povedat, ze keby sa aj k niecomu dalej dostalo tak to asi neodmietnem..tot moja skusenost :) tak ale uz je to davno a nic take odvtedy nemam, oni obidve odisli do zahranicia..