Čauko ľudia ;)
Takže. Mám 23 rokov,výšku 162-163 cm,váhu 48,8-50,00 kg. Stehná mám veľké cca 51cm až 53cm,boky mám asi 80-82 cm,pás 65-67 cm a chcela by som trošku schudnúť zo stehien (viem,že sa nechudne len z jedného miesta :)).
Nevedeli by ste mi poradiť nejaké cvičenie,prípadne čo by som okrem sladkostí nemala jesť aby som troškj zhodila z nôh? Vďaka
Chudnutie
Mas vahu akurat, urcite nechudni, skor spevni postavu...a hlavne nohy, pekne sa ti vyformuju...
Vies co ty radsej uz nechudni lebo mat 48 kilo to je fakt velmi malo uz samo o sebe, a neviem akoze kolko chces este schudnut to chces mat pod 45 kilo ? Zacni jest ak ti mam poradit vytiahni to na normalne BMI a potom zacni cvicit a pripadne tuky (aj ked neverim ze daky mas ) si vyformujes na svaly.
Na chudnutie z noh pomáha strečing, plávanie, skákanie na trampoline a korčulovanie. Prípadne gymnastika.
Su to cviky, ktore preťahujú lýtkove a achilove šlachy.
ahoj autorka ja som bola tiez taka postava ze hore stihla len som mala boky a zadok proste tazko s tym nieco spravis ak si taka konstrukcia ine baby maju zasa vyslovene stihle nohy...radila by som ti urcite vysadit pecivo a sladkosti... ja mam od teba o par rokov viac a mne pomohla len liposukcia....z noh sa chudne veeelmi tazko a dlho to trva