Chudnutie

Príspevok v téme: Chudnutie
Mojenervy7789

Čauko ľudia ;)
Takže. Mám 23 rokov,výšku 162-163 cm,váhu 48,8-50,00 kg. Stehná mám veľké cca 51cm až 53cm,boky mám asi 80-82 cm,pás 65-67 cm a chcela by som trošku schudnúť zo stehien (viem,že sa nechudne len z jedného miesta :)).
Nevedeli by ste mi poradiť nejaké cvičenie,prípadne čo by som okrem sladkostí nemala jesť aby som troškj zhodila z nôh? Vďaka

Tomas12345

Vies co ty radsej uz nechudni lebo mat 48 kilo to je fakt velmi malo uz samo o sebe, a neviem akoze kolko chces este schudnut to chces mat pod 45 kilo ? Zacni jest ak ti mam poradit vytiahni to na normalne BMI a potom zacni cvicit a pripadne tuky (aj ked neverim ze daky mas ) si vyformujes na svaly.

Gima

Na chudnutie z noh pomáha strečing, plávanie, skákanie na trampoline a korčulovanie. Prípadne gymnastika.
Su to cviky, ktore preťahujú lýtkove a achilove šlachy.

aduliatko35

ahoj autorka ja som bola tiez taka postava ze hore stihla len som mala boky a zadok proste tazko s tym nieco spravis ak si taka konstrukcia ine baby maju zasa vyslovene stihle nohy...radila by som ti urcite vysadit pecivo a sladkosti... ja mam od teba o par rokov viac a mne pomohla len liposukcia....z noh sa chudne veeelmi tazko a dlho to trva