Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

PENIAZE, MAJETKY atď.

Príspevok v téme: PENIAZE, MAJETKY atď.
neopremax

Už sa tu viac krát riešilo, že ženám záleží na majetkoch a chcú muža ktorý má vlastné bývanie a auto a neviem čo ešte...

Podľa mňa je to v poriadku. Do určitej miery. Ak má žena extrémne vysoké nároky typu že muž musí zarábať niekoľko tisíc € mesačne a mať drahé auto, tak to áno, to chápem - to tiež na ženách nenávidím a také by som najradšej nakopal do riti...

Ale zas ak chce žena po chlapovi aby zarábal nejaké peniaze, teda hlavne aby mal prácu, aby mal nejaké bývanie a bol aspoň trochu šikovný, na tom nie je nič zle... a tí čo hovoria že je tak to sú len chlapci, ktorí si nedokážu priznať chybu a hádžu vinu na druhých.

Prezradím vám tajomstvo: Nemám vlastný byt ani auto. Som študent a bývam stále u rodičov. Preto ešte baby vôbec neriešim a kašlem na ne... teda nie úplne, kamarátim sa s nimi, chodíme von a tak, ale žiadny vzťah. V prvom rade sa teraz sústredím na svoje štúdium a kariéru. To je na prvom mieste. Potom keď budem mať čo to našetrené a nájdem si dobrú prácu a bývanie, potom si začnem hľadať aj nejakú samičku možno (keď sa mi bude chcieť).

Ale nechápem chlapov, ktorý vyplakávajú nad tým, že baby chcú aby zarábali (pracovali). To fakt existujú takí úbožiaci, ktorí by sa nechali zabezpečiť od ŽENY? To ako nízko musí chlap klesnúť aby bol takého niečoho schopný? Toto je tá dnešná "progresívna" doba? Zženštilí chlapi a 55 druhov pohlavia?

Je úplne logické že ženy požadujú to čo požadujú aj keď niekedy sú ich požiadavky prestrelené a absolútne nezmyselné. Ja ak by som mal mať niekedy partnerku, tak tiež mám svoje požiadavky. Tiež by musela zarábať a prispievať na chod domácnosti, starať so dom a tak. Ale ak som v zlej životnej situácii, tak doriti najprv vyriešim to, dostanem sa von zo sračiek a až potom si budem hľadať partnerku nie??? Načo máte ten mozog v hlave? Aby ste nemali dutú lebku?? Fakt nechápem ako niektorí ľudia rozmýšľajú....

Mne by bolo dosť trápne a nedokázal by som žiť s tým, že žena sa stará o mňa. Taktiež by som nedokázal byť s babou, ktorá je o dosť bohatšia ako ja, cítil by som sa zle...

Ja neviem, síce mám len 22 rokov, ale asi som "stará škola" a nejde mi do hlavy to "dnešné" myslenie. Kto vie čím to je? Možno niektorým ľuďom chýba v mladosti chlapský vzor a potom to je tak ako to je.

Ernesto

rp: ja som pisal autorovi temy, aby sa neochudobnoval o lubostny zivot, lebo ked bude mat tych 25, tak uz budu dobre dievcata zadane. jaku suvislost ma s tym co som napisal rozvodovost v BB kraji ? to si mohol rovno pisat o umrtnosti v KE kraji alebo o nezamestnanosti v TT kraji, pretoze s tym co autor riesi to nesuvisi asi rovnako ako ta tvoja rozvodovost.

rp

Ernesto
Na volaco si zabudol, Štatistiky rozvodovosti ukázali nelichotivé čísla: Pozrite, kde v regióne krachlo rekordné množstvo manželstiev!
Prstan fantazirovat a pozri sa radsej na realitu
uzavrelo manželstvo v Banskobystrickom kraji 2 149 párov a rozviedlo sa 974 manželstiev čo predstavuje 45,3 % z počtu uzavretých manželstiev. ernesto zobud sa halo budicek!

burro

Mozno preto, ze neohrnaju nos nad chlapmi a neuctievaju svoju zablanenu buchtu, ktoru by si aj tak chlap pridaj k svojim dalsim skalpom.

burro

To uz nedocital, lebo ostal uplne hotovy z toho, ze by mu nejaka vobec podrzala :D

Ernesto, potom ale plati tiez, ze chlap, ktory je tiez single je uplne na hlavu, alebo to s nim ziadna nevydrzala, podla tvojej uzasnej logiky.

Forro

Ernesto, ešte si zabudol na jednu kategóriu ktorá sa dnes začína objavovať: panny po dvadsiatke, ktoré odmietajú tento sexuálne konzumný spôsob s množstvom pohlavných nákaz a radšej ostávajú single, hoci sú pekné, inteligentné, nemajú v hlave seno a boli by skvelými manželkami, lenže... Tiež volia radšej samotu ako spolok s dementným vymletým machom ktorých je všade čoraz viac. Ako učiteľ na VŠ pozorujem tento trend a je mi z toho dosť smutno. Dobrovoľne na ocot tak ostáva výnimočná kategória žien z ktorých by boli určite skvelé manželky a výborné chápajúce a tolerantné mamy. Tie, ktoré sa štúdiom preklikajú cez krčmy a postele sa ale do manželstva dostanú bez problémov.

Forro

rp ešte si zabudol dodať, že podla arabských zákonov oženiť sa môže len chlap, ktorý dokáže ženu kompletne zabezpečiť. A keď má povedzme štyri ženy, musí kompletne zabezpečiť všetky a vytvoriť prakticky štyri domácnosti. A to všetko musí financovať on, žena do práce síce nechodí, ale nemusí ani nijako inak zarábať peniaze, to je na ňom. Troška to máš v tej tvojej lebke popletené. Takže nielen podržať, ale aj byť úplne zabezpečená. Takže ako islamista by si sa musel riadne obracať, nielen pichať a rozkrikovať sa.

Ernesto

ja by som autorovi iba poradil, aby sa neochudobnoval o lubostny zivot pocas skoly. najdi si tiez nejaku studentku, ktora to normalne bude chapat, ze byvas na internate alebo doma a nemas na to si zalozit rodinu. ved ono to pride s prvou pracou po skole a naslednym postupom. ja som mal na vyske babu, obaja sme byvali na internate a bolo to bez problemov. plno dalsich sa uz takto dokonca aj vzali a maju alebo planuju rodinu.

ten tvoj postup ma totiz velke riziko: dobre dievcata su davno zadane a ked budes mat tych tvojich vysnivanych 25, tak uz budu zvacsa aj zasnubene. mam 28 a ver mi, viem o com hovorim. vsetky dobre dievcata su zadane/zasnubene/vydate alebo ked je nejaka single tak bud je to nejaka na hlavu, co nikdy s nou chlapi nevydrzali dlhsie ako rok alebo je to jedna z tych dobrych dievcat, ale znicena z rozchodu po 8 rocnom vztahu. prva laska je vzdy najkrajsia a tieto ju uz zazili s tym pred tebou. ci si to vedia priznat alebo nie, do dalsieho vztahu uz idu s podstatne vacsou rezervou.

Kimmy_CA

moj-pohlad 08.12.2017 19:02:22

"Skutocna laska medzi zenou a muzom by bola nezavisla od toho ci chlap moze mat dieta, ci maju kde byvat, ci maju auto, ci chlap nieco dosiahol, ci je v niecom dost dobry a podobne. Kolko zien by ostalo napriklad pri chlapovi, keby sa dozvedeli ze nemoze mat nikdy deti ?"

Je síce pravda že teoreticky sa to takto poníma a sčasti to môže byť aj pravda, ale na druhej strane absencia hmotných statkov ako bývanie, doprava, financií po čase môžu začať spôsobovať existenčný stres, ktorý sa potom chtiac-nechtiac negatívne podpíše na vzťahu, pretože sa začnú vytvárať tlaky a napätie, ktoré by inak byť nemuselo. Aj rodičom ktorí sú nemajetní ale na svojich deťoch im záleží môže byť napr. ľúto že nemôžu svoje deti zapísať do nejakých záujmových krúžkov, do hudobnej alebo výtvarnej alebo na šport, že ich nemôžu poslať do školy v prírode, atď. A čo sa týka toho či by žena ostala s chlapom ktorý nemôže mať deti: no napr. ja osobne by som v tom nevidela problém. Ak má inak záujem mať rodinu a byť zodpovedný, starostlivý a láskavý partner a rodič, tak sa vždy dá nájsť riešenie typu spermobanka, prípadne aj adopcia. Chlap ktorý síce nemôže mať vlastné biologické deti ale nevadilo by mu manželkino dieťa počaté pomocou spermobanky a bol by ho ochotný akceptovať ako svoje vlastné je podľa mňa oveľa lepší ako chlap čo síce svoje vlastné biologické deti mať môže ale ich nechce a vedome si zoberie ženu o ktorej vie, že deti chce, tak ako sa to stalo mne. Prípadne chlap, ktorý svoju manželku alebo priateľku (ktorá deti chce) pošle na potrat, alebo sa vytratí a voči svojim deťom si neplní ani vyživovaciu povinnosť.

"Ak ma chlap v zivote stastie a podari sa mu realizovat sa, tak ma absolutne vyhrate a nic mu nebrani v stastnom partnerskom a rodinnom zivote s hociktorou zenou ktoru si vyberie."

To nie je nutne pravda. Stále sú tam aj faktory ako osobnostná a povahová zhoda (či nezhoda), zhoda (či nezhoda) záujmov, spoločné (či odlišné) názory na manželský a rodinný život (nie všetci muži ani nie všetky ženy chcú nutne mať deti, takže ak sa dajú dokopy dvaja u ktorých sa toto rozlišuje, tak je dosť možné že ak sa aj navonok jeden z nich prispôsobí tak mu to vždy bude trochu ľúto), zhodujúce (či nezhodujúce) sa názory na výchovu detí, na trávenie voľného času, na delenie rolí v domácnosti, atď. Prípadne jeden z partnerov môže mať silné osobnostné poruchy, môže to byť psychopat, sukničkár, narcista, notorický klamár, alebo alkoholik a tak ďalej, a pochybujem že toto by napomáhalo spokojnému partnerskému a rodinnému životu.

wtf

Rp preco si vymyslas? Nikto ta neurazal praveze ty si zacal prvy. Vsimam si to u teba uz dlhsie. Opakujem, problem je v tebe, nikto tu nie je zvedavy na ludi ako ty, zbytocne tu kazis ovzdusie