PENIAZE, MAJETKY atď.

Príspevok v téme: PENIAZE, MAJETKY atď.
neopremax

Už sa tu viac krát riešilo, že ženám záleží na majetkoch a chcú muža ktorý má vlastné bývanie a auto a neviem čo ešte...

Podľa mňa je to v poriadku. Do určitej miery. Ak má žena extrémne vysoké nároky typu že muž musí zarábať niekoľko tisíc € mesačne a mať drahé auto, tak to áno, to chápem - to tiež na ženách nenávidím a také by som najradšej nakopal do riti...

Ale zas ak chce žena po chlapovi aby zarábal nejaké peniaze, teda hlavne aby mal prácu, aby mal nejaké bývanie a bol aspoň trochu šikovný, na tom nie je nič zle... a tí čo hovoria že je tak to sú len chlapci, ktorí si nedokážu priznať chybu a hádžu vinu na druhých.

Prezradím vám tajomstvo: Nemám vlastný byt ani auto. Som študent a bývam stále u rodičov. Preto ešte baby vôbec neriešim a kašlem na ne... teda nie úplne, kamarátim sa s nimi, chodíme von a tak, ale žiadny vzťah. V prvom rade sa teraz sústredím na svoje štúdium a kariéru. To je na prvom mieste. Potom keď budem mať čo to našetrené a nájdem si dobrú prácu a bývanie, potom si začnem hľadať aj nejakú samičku možno (keď sa mi bude chcieť).

Ale nechápem chlapov, ktorý vyplakávajú nad tým, že baby chcú aby zarábali (pracovali). To fakt existujú takí úbožiaci, ktorí by sa nechali zabezpečiť od ŽENY? To ako nízko musí chlap klesnúť aby bol takého niečoho schopný? Toto je tá dnešná "progresívna" doba? Zženštilí chlapi a 55 druhov pohlavia?

Je úplne logické že ženy požadujú to čo požadujú aj keď niekedy sú ich požiadavky prestrelené a absolútne nezmyselné. Ja ak by som mal mať niekedy partnerku, tak tiež mám svoje požiadavky. Tiež by musela zarábať a prispievať na chod domácnosti, starať so dom a tak. Ale ak som v zlej životnej situácii, tak doriti najprv vyriešim to, dostanem sa von zo sračiek a až potom si budem hľadať partnerku nie??? Načo máte ten mozog v hlave? Aby ste nemali dutú lebku?? Fakt nechápem ako niektorí ľudia rozmýšľajú....

Mne by bolo dosť trápne a nedokázal by som žiť s tým, že žena sa stará o mňa. Taktiež by som nedokázal byť s babou, ktorá je o dosť bohatšia ako ja, cítil by som sa zle...

Ja neviem, síce mám len 22 rokov, ale asi som "stará škola" a nejde mi do hlavy to "dnešné" myslenie. Kto vie čím to je? Možno niektorým ľuďom chýba v mladosti chlapský vzor a potom to je tak ako to je.

Moireal

Veru,kazdy kto ma potrebu menit si nicky,potrebuje nutne aj odbornu pomoc. Akoby boli vsetci naokolo blbi a slepi,ze nezistia,ze je to jedna a ta ista osoba.

wtf

rp, trp, alebo kolko tych nickov mas, co tema to urazky, riesis si tu vnutorny problem? to ze budes plut jed kade chodis tym tvoj komplex nezmizne. chyba je v tebe, asi tu niekto trafil do cierneho, zabolelo a preto tu stale riesis druhych. a podla stylu pisana si jedna a ta ista osoba s dalsimi min troma nickmi. to uz je psychicka porucha

Tomas35

Nechapem preco z tejto temy robite take halo ano peniaze treba skor ci neskor to pochopi kazdy. A este ked si chcete zalozit rodinu potom este len uvidite co je to utiahnut vsetko. Nechapem preco nasa spolocnost na tuto temu reaguje takto negativne popritom kazdy je rad ked sa ma dobre. Skuste si spravit dieta ked nemate financne zazemie a budete pocitat kazde euro a nebudete mat na topanky.

Larrah

NEO suhlasim s tebou az na to, ze sam seba stavias do pozicie, kde nemas pravo na lasku, lebo byvas u rodicov a nemas peniaze. OMYL. S manzelom sme sa spoznali, ked sme obaja mali velke H a byvali u rodicov, postupne sme sa vypracovali, jeden pri druhom sme rastli citovo aj profesionalne a teraz sme v bode, ktory presne popisal posledny prispevok. Ludia nam zavidia, ze nie sme vyziti, ze sme neskakali z postele do postele a nechceli vsetko hned, namiesto toho sme sa zamerali jeden na druheho a budovanie nasej spolocnej buducnosti od piky. To je prava laska a ja som vdacna, ze som stretla takeho chlapa, lebo je ich v dnesnej dobe ako safranu. Moje kamaratky mali takmer kazda ´stastie´ na chlapa, co ich chceli vyuzit, bud ich tahali byvat k mamickam, aby tam vrazali svoje peniaze, alebo im nevratili pozicane, pripadne ine styly, o ktorych sa mi tu nechce pisat, lebo je to nadlho. Takze v dnesnej dobe sa situacia otaca, co druhy chlap to zlatokop, doslova.

a_dr1a

Vy mu tu nadavate (ako zije zmysla, o co vsetko tym prichadza), ale akoze ja ho chapem) ja som zila rovnako v jeho veku. A o nic som neprisla. Praveze vsetci (baby aj chalani), co zili a robili vsetko to vtedy, akoze podla vas, co mu tu teraz oponujete a radite - uzivali si randili skusali experimentovali, doslova praktizovali vsetko od vymyslu sveta, tak s odstupom rokov mi zavidia ze ako mi teraz je, ako sa mam ai. Lebo oni su uz proste cil vyziti, opotrebovani, prazdni, chodiaci zivi zombici, kopky nestastia, aj choroby sa pod ich sposobom zivota z mladosti u nich podpisali, a to radsej opomeniem ako vyzeraju - akoze sorry, ale aspon na zene sa odzrkadli jej minulost , ze sa priskoro machlila licila fajcila pila sexovala striedala partnerov, ci drogovala. Proste je uz vyzita, tvar telo, pohlad prazdny otupeny ai. A ti, co zili ako mu tu radite, tak teraz maju akurat tak za sebou viete coho dostatok?
Rozvodov rozvratenych zivotov, psych.choroby poruchy, nuda prazdnota, su bez energie, frustracia depky zavislosti, sudy exekucie alkohol drogy, su sex.prazdni frustrovani, plno povrchnych vztahov za sebou, alebo uz praktizuju rozne sex.uchylky aby sa im vobec este postavili alebo zvlhli, to nehovorim ze decka im prerastli cez hlavy - nie cm ale problemami ai. Ziadna radost z pritomnosti buducnosti, uz nesnivaju netuzia, "nechcu zmenit svet". Velmi malo OK a spokojnych stastnych vyrovnanych ludi je a aj co su, tak zili zmyslali podobnym stylom ako ja, ale oni mali gro priorit napr.v rodinach duchovne. Ale zili striedmejsie a nikdy nie, akoby stylom "zijeme len raz, tu a teraz a zajtra je amen". Ja este chapem zeny ak su v casovom limite kvoli biolog.hodinam. Ale muz o co prichadza? Co straca? Tento chalan si ok zenu samicku najde aj v 30tke 40tke ai. Jasne, musi si davat pozor aby neskocil na lep dakej vychcanej. Ale zas on vyzera, ze vie, kde je sever

zena0000

si chlap mozes si najst kamosku s vyhodami aj dve nikto sa na teba nebude krivo pozerat lebo na SLovensku to kazdy berie za normalne...nemusis mat deti ani rodinu lebo si chlap lebo od teba sa to neocakava nikto ta nebude kritizovat... bud rad ze si muz...

Matusisko_xD

A ja som mu napísal len to, čo chcel, aby mu človek napísal. Chcel som dosiahnuť, aby mal pocit, že mal chlapec pravdu. Nevadí, ostatní ti to vysvetlili. Milá tenzing, vidím, že tvoj názor je taký istý podľa toho čo píšeš a súhlasíš so zakladateľom tém. Nečakala si ale asi takéto reakcie od ľudí čo ?? ;) Trošku si ma chcela zhodiť aj s tým druhým človekom, ale nevyšlo ti to zase raz :)

moj-pohlad

Neopremax

"Som študent a bývam stále u rodičov. Preto ešte baby vôbec neriešim a kašlem na ne... teda nie úplne, kamarátim sa s nimi, chodíme von a tak, ale žiadny vzťah. V prvom rade sa teraz sústredím na svoje štúdium a kariéru. To je na prvom mieste "

No tak to si ale pekny idiot, sorry :) Ale tymto postojom sa pekne okradas o zivot. Studovat a pracovat mozes kedykolvek v zivote ale vzacne bezstarostne roky mladosti ked mozes prezivat najkrajsie lasky prejdu rychlo a nikto ti ich potom nevrati...spamataj sa...

moj-pohlad

Edit:

Toto co som pisal neplati pre mladych teenagerov, tam ta nepodmienena laska este existuje, tak ako pisal prispievatel podomnou. Mieril som to na dospele zeny po 25ke a vyssie.

moj-pohlad

Ono ale naozaj neexistuje nic take ako cista laska medzi zenou a muzom. Laska pre zeny nie je nic viac nez len biologicka potreba porodit dieta a vlastnit ho v dobre zabezpecenych podmienkach (kvoli uspesnemu, bezpecnemu prezitiu).

Skutocna laska medzi zenou a muzom by bola nezavisla od toho ci chlap moze mat dieta, ci maju kde byvat, ci maju auto, ci chlap nieco dosiahol, ci je v niecom dost dobry a podobne. Kolko zien by ostalo napriklad pri chlapovi, keby sa dozvedeli ze nemoze mat nikdy deti ?

A aby bolo jasne, ja nerazim nazor ze chlap ma byt lenivy, nic nerobit a nesnazit sa o byvanie, auto a podobne. Ved o toto sa predsa snazi kazdy zdravy chlap, aby to dosiahol. A je to aj nutna podmienka, aby clovek mohol normalne zit bez existencneho stresu.

Ja len chcem podotknut, ze ak to chlapovi z nejakeho dovodu trva a tieto veci este nedosiahol hoc uz na to davno ma vek (aj ked sa snazi, ale komplikuju mu to napr. nejake zivotne okolnosti), tak takyto chlap proste u zien partnersky absolutne skoncil. A toto je pre chlapa naozaj obrovska rana. Takze o laske to naozaj nie je. Mozno existuje 1-2% zien ktore to takto nevnimaju a vedia dat ozajstnu lasku nepodmienenu externymi faktormi, ale drvive mnozstvo zien to takto nevnima. Proste takto je to dane prirodou a nie je to nikoho chyba. Ak ma chlap v zivote stastie a podari sa mu realizovat sa, tak ma absolutne vyhrate a nic mu nebrani v stastnom partnerskom a rodinnom zivote s hociktorou zenou ktoru si vyberie. Ak toto stastie chlap nema a napriek usiliu a snaham ta realizacia nejak neprichadza, tak vpodstate skoncil. Je to kruty zakon prirody, kde iba silny a uspesny ma pravo na zivot a na partnersku ,,lasku".

Chcete na tejto teme este nieco riesit ? :D