Neviem ako dalej

Príspevok v téme: Neviem ako dalej
lala95

Neviem už ako dalej. Chodím s priatelom už viac ako rok ale potajme lebo jeho rodičia boli na začiatku proti mne. Vraj kvoli mne nedoštuduje výšku, lebo mi ide len o decko a niesom dobrá partia pre neho. Žiaľ sme z jednej dediny a tak sa to ťažko tají ale len tak možme byť spolu ale je to ťažké ked je proti nám každý. Jeho rodičia o mne nechcu ani počuť vraj som najhoršia v dedine a nikomu som nič nespravila. Ešte aj naši kamarati sa nas snazia rozdelovat a podkopavaju nam nohy. Už neviem ako dalej. Nechcem bez neho žiť lebo citim že je ten pravý, ale nezvladam to. Jetu niekto komu by sm sa mohla vyrozprávať?

Jana Lukacova

lala95: ak by ste sa chcela vyrozprávať mimo fóra, pokojne mi môžete napísať email, rada Vám budem nápomocná.

Cliattsi

Ja ti fandím, nech sa vám to podarí. Ja totiž keď som chodil doškolna základnú a uvažoval som o vzťahu, tak som chcel chodiť s niekým v tajnosti. Akurárt mám pocit, že vy dvaja ste spoločenské typy ľudí, tak vám to prekáža viac.
Držím ale palce, nech to vyjde.
Väčšinou sa dokážu dvaja ktorí sa majú radi a proti ktorým sú aj rodičia vymaniť z toho hlavne vtedy, ked si najdu pracu , aj bývanie a fungujú spolu. Peniaze o tomto dosť rozhodujú. Ja tiež nemám rád, ked mi niekto diktuje , čo mám robiť a pritom ničomu nerozumie .