Na zaciatok chcem povedat ze mam len 14. Od oktobra sa mi toci hlava kazdy den... aj hlava ma strasne bolievala- no to sa zlepsilo.Mavam take zavraty, akoby pocit na ,,lodi". Som stihla, jem, nemam nejake ine problemy... tlak mam zvycajne trochu nizsi- zvyknu mi zmerat vacsinou okolo 110/65. Niekedy vsak 90/70... bola som aj u neurologicky- povedala ze to je od krcnej chrbtice a ze mam cvicit... spravila mi rontgen a vraj tam mam uplny bordel... sla som k ,,super" ortpedicke ona ma napravala... ale odvtedy bolest hlavy ovela lepsia. Aj tocenie hlavy bolo lepsie. Krvne testy v poriadku.TAK STRASNE SOM SA TESILA... no nie na dlho. Znovu je tu vsetko... vela vymeskavam v skole lebo sa ani sustredit neviem, tak mi je na odpadnutie... mam strach ci to nieje nieco zle... rodina hovori ze je to tym vekom, ale az takto??? Nemala ma poslat Dr.na MR mozgu??? Alebo co? :-( som z toho strasne smutna a chcem si znovu uzivat zivot, ist na pizzu s kamoskami atď. A nie predychavat tocenie hlavy ako starý človek...
Stale mi je zle
ide o krčnú chrbticu,tu treba akupunktúru,si mladá stačí málo sedení
Mila lenka toto co pises mas z toho ze sa deje vela hormonalnych zmien zenskych alebo aj rychlo rasties aj ked to nevidno. Mozes.byt kludna chalani to maju trosku neskor okolo 15,16r ked ich pocut menit hlas a podobne niektory maju take.silne zavrate az naozaj na odpadntie alebo ked sa rychlo postavia.necitaj na nete tam robia z chripky ebolu.
Hlavne si to nehladaj na internete, lebo to ta potom este moze viac nastrasit ako by ti to pomohlo, lebo vsetci tam pisu vsetko mozne a potom ma kazda hrozna choroba priznaky, ktore si domyslame sami..
nicollette12- dakujem ti za radu :-)
No vies mne stale chodia v hlave take zle pocity z toho... raz som si to skusila aj najst na nete a vsade len to najhorsie... ach jaj
Ide aj o pohyb ale hlavne to je strava... skus to co som ti poradila a uvidis ze aj myslenie sa ti zmeni :)
Hlavne ako som ti pisala tak sa nepozoruj tolko, mozno ze si to aj domyslas tym, ze si myslis ze je nieco zle... podla mna mas len nizky tlak a si chudulinka tak preto to mas...
Ano a čo všetko ťa aktuálne trápi?
No ja sa snazim jest ako tak vyvazene, vzdy k jedlu nieco zelene napr.salat, ked uz aj to mastnejšie jedlo... ale budem sa snazit pribrat :-) pred 2 rokmi ked som sa plne venovala sportu som mala o 3 kg viac. Teraz sa venujem len tancu,no uz to nieje ono. Mozno aj ta pohybova aktivita :-/
Mala by si podla mna skor zacat jest vyvazene..tak by si aj pribrala..viem o com hovorim, ja som bola tiez palicka, ale zacala som jest vyvazenejsie, zdravo som pribrala a nemusela som sa ani stale napchavat.. urobila som si denny rezim kedy treba jest a co treba jest a snazim sa podla toho stravovat doteraz(samozrejme ze velakrat sa to nepodari), skus to aj ty, lebo ked sa budes nadalej prepchavat blbostami, vyprazanymi, mastnymi jedlami, sladkymi napojmi atd. Tak sa to jednak odrazi aj na zdravi (ako na tebe), alebo aj na vyzore a na energii...aspon to vyskusaj, ja na to nedam dopustit a mam kopec energie...
Lenaa skús tročku viac pribrať
Dakujem Vam za odpovede.:-) No chuda som dost mam okolo 161 cm a 45 kg. Ale tak stravujem sa normalne, aj ranajkujem, rano si vypijem kavu,jem vlastne vsetko... ale aj moja vseobecna doktorka mi hovorila ze som velmi chuda : ,,ty drzis dietu?". No a moja odpoved znie nie dietu vobec nedrzim, jem vsetko, najradsej nezdrave :-D a co sa tyka tych vitaminov... skusila som brat kazdy den Magne B6 Balance... obcas aj vitamin C. Zvyknem jest ovocne vyzivy...
O uchu mi nikto nic nevravel, ani ma neposlali k usnemu :-/