Na zaciatok chcem povedat ze mam len 14. Od oktobra sa mi toci hlava kazdy den... aj hlava ma strasne bolievala- no to sa zlepsilo.Mavam take zavraty, akoby pocit na ,,lodi". Som stihla, jem, nemam nejake ine problemy... tlak mam zvycajne trochu nizsi- zvyknu mi zmerat vacsinou okolo 110/65. Niekedy vsak 90/70... bola som aj u neurologicky- povedala ze to je od krcnej chrbtice a ze mam cvicit... spravila mi rontgen a vraj tam mam uplny bordel... sla som k ,,super" ortpedicke ona ma napravala... ale odvtedy bolest hlavy ovela lepsia. Aj tocenie hlavy bolo lepsie. Krvne testy v poriadku.TAK STRASNE SOM SA TESILA... no nie na dlho. Znovu je tu vsetko... vela vymeskavam v skole lebo sa ani sustredit neviem, tak mi je na odpadnutie... mam strach ci to nieje nieco zle... rodina hovori ze je to tym vekom, ale az takto??? Nemala ma poslat Dr.na MR mozgu??? Alebo co? :-( som z toho strasne smutna a chcem si znovu uzivat zivot, ist na pizzu s kamoskami atď. A nie predychavat tocenie hlavy ako starý človek...
Stale mi je zle
Tak z veku to urcite nebude... aj ja trpim nizkym tlakom, odporucam si spravit kavu, aj ja som ju v tvojom veku zacala pit a som v poriadku aj zdrava nemam ani vyrazky nic..len treba kvalitnu kavu, ktora ta naozaj postavi na nohy a nerobit si ju zbytocne silnu..radsej si dat viac kav do dna ale slabsich aby ti nedoslo zle..
A neries sa tak prilis...
Pises ze si chuda kolko vlastne vazis ? Nie si nahodou podvyzivena a nechyba ti nejaky mineral vitamin v tele ?
Pijes dostatok vody denne ? Jes vyvazenu stravu ? Travis dostatok casu na cerstvom vzduchu ? Ak si vkuse zavreta vnutri tak sa ti z toho moze tocit hlava.
Bola ti robena diagnoza zapala stredneho ucha ? Ja by som ta na tu magneticku poslal , lenze v dnesnej dobe si castokrat musis vyprosit od doktora aby ta tam poslal takze pod za doktorom a nenechaj sa odbit :)
Vďaka, skusim nieco pozriet,tie cviky na nete.
A keď uz k tomu sedeniu na riti: ,, a to nevies zvladnut? " - snazim sa len najst pricinu a nejako to napravit. Prosila som len o radu,prip.nejaku skusenost. Nemusite mi hned pisat ze sedim na riti v skole a ze to nedokazem zvladnut... ;-)
moja zlatá ludia s takýmito stavmi aj do práce musia chodiť...
v škole sedíš na riti... to nevieš zvladnuť...?
na rehabilitacie ta mala poslat neurologicka alebo si pozri na nete cviky na krcnu chrbticu,.. you tube... je tam toho...
vyskusaj...
+ maš nizky tlak → treba veľa vody piť, najlepsie citronova voda
alebo čaj nesladený s citronom,
K endokrinologičke chodím. Mala som znizenu funkciu š.ž. ale uz su vysledky dobre a uz neberiem ani Euthyrox
Vekom ? Väčšiu blbosť som ešte nepočula. :D
Skús ísť sa vyšetrenie štítnej žľazy. Uvidíš, čo ti tam povedia.