Dobrý neskorý večer prajem.
Mám doma Lexaurin 1,5 mg a chcem sa opýtať, či ju mám užiť celú alebo polovičku ?
Začínam pociťovať úzkosť aj stres a ráno sa to prejaví naplno. Ak ho užijem teraz, bude účinkovať aspoň do 13:00 ? Alebo ho mám užiť až ráno ? Chcem podotknúť, že budem pracovať (pomáhať v kuchyni), takže rozmýšľam nad tým, či je bezpečné tabletku užiť.
Lexaurin na úzkosť
Napisem viac, ozvi sa.
london.sisi@post.sk
Tomas12345 - Pretože na krabičke píše, niečo v takom zmysle, že môže znížiť vnímavosť. Aj bez liekov niekedy vôbec nevnímam (topím sa v myšlienkach).
Inak, po tom, čo tom túto tému založila, som užila celú (1,5 mg) o pol 3 v noci a potom som šla spať. Vstala som ráno o pol siedmej. Bola som kľudnejšia, ale nie úplne. Pociťovala som ešte stres.
Dobrý neskorý večer prajem.
Začínam pociťovať úzkosť aj stres a ráno sa to prejaví naplno. Ak ho užijem teraz, bude účinkovať aspoň do 13:00 ? Alebo ho mám užiť až ráno ? Chcem podotknúť, že budem pracovať (pomáhať v kuchyni), takže rozmýšľam nad tým, či je bezpečné tabletku užiť.
Tak ono 1,5 mg je minimalna davka takze skor tu 1,5 uzi alebo lepsie bude ked si das 0.75 mg a uvidis ci to to zaberie ak nie tak si daj dalsiu 0.75 mg ale viac si nedavaj .
Lexaurin ucinkuje v tele tak 4-6 hodin potom je uz jeho koncentracia v tele takmer nulova. Nechapem co ma pobyt v kuchyni spolocne s bezpecnostou uzitia lexaurinu ?
Kazdopadne lexaurin vie byt navykovy takze nezvykaj si nan , ked mas problemy s uzkostami tak tam sa skor uzivaju antidepresiva, a navyse je kopu aj prirodnych sposobov ako sa zbavit uzkosti. Rano pomaha si dat studenu sprchu ktora znizuje stresovy hormon kortizol, tiez magne B6 je fajn a dychove cvicenia a hlavne pozitivne myslenie.