Dobrý deň,
mám 20 rokov a posledné 2 týždne som uplne paralyzovaný. Prestal som chodiť do školy, pretože som po psychickej stránke nezvládal stres. Nedokázal som sa sústrediť absolútne na nič, budil som sa roztrasený, nedával som pozor, stále som bol v kŕči. Akoby som prestával komunikovať z okolím, obmedzoval som nejaké spoločné akcie, snažil som sa tomu vyhýbať a v poslednom čase som nechodil aj na prednášky a cvičenia, pretože som sa bál aké scenáre sa tam budú diať.
Keď som teda prestal chodiť do školy, stalo sa to že som dostal taký stav na cvičení že som sa celý triasol, nevnímal nič sústredil som sa len na to že idem odpadnúť, potil sa, srdce mi išlo vyskočiť z hrude a preto som stade musel odísť. Ďalej som nebol schopný pokračovať v ten deň.
Rozhodol som sa teda na odborné vyšetrenie, kde som absolvoval teraipu u pschoterapeuta. Podľa toho čo som mu povedal, mi určil že trpím sociálnou fóbiou a miernou depresiou a odporučil mi psychoterapie.
Od toho zistenia upadám, nič ma nebaví a čo ma najviac mrzí je, že nechcem vyjsť s týmto problémom vonku pred svojím okolím - v škole a tak...
Viem, že tém ohľadom SF bolo založených veľa no ak by sa našiel niekto, kto mi dá užitočné rady alebo si bude chcieť o tom pohovoriť, budem len rád.