Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

...Tak mozem?

Príspevok v téme: ...Tak mozem?
chorucka70

dobry vecer prajem, mam taky dotaz,
Od soboty sa liecim doma, mala som klasicke prechladnutie... najprv ma iba trosku skrabalo v hrdle ale v utorok som uz musela ist k lekarovi aj kvoli ospravedlneniu v skole, ale stav sa mi zlepsil. Lekarka mi povedala, ze si mam polezat este 2 dni, ale sestricka ma vypisala do konca tyzdna. No len mam taky problem. zajtra musim ist kvoli dolezitej prezentacii do skoly, ale necitim sa este na 100% fit. Je mi fajn, ale obcas este zakaslem a mam trosku este zachripnuty hlas. Inak ma nic neboli...myslite si ze uz v pohode mozem ist do skoly? Lebo sa bojim ze sa to vrati, aj kvoli tej zime co je von ze sa nadycham studeneho a budem doma 2 dalsie tyzdne, co si teraz nemozem dovolit.

Poprosim len odpovede ku konkretnej veci. Dakujem

chorucka70

Tak ludkovci, dnes som polezala doma uz to je mnohonasobne lepsie, rano bez bolesti hrdla (takze tantum vyskusam nabuduce ak sa to nevrati:)) aj som bola von chvilu, aj nakupit a v pohode vsetko iba obcas zakaslem ale uz ani zachripnuta nie som vobec, tak som rada...tak este sobotka nedela doma a pondelok sup sa do pracovneho nasadenia...

chorucka70

Pastilky mam neoangin, tie mi schvalila aj lekarka, skor ten sprej vyskusam ak to do zajtra neprejde tak pojdem kupit...

chorucka70

Mam 21 a Jox poznam ale vzdy som z neho zvraciala a bolo mi nevolno, takze ten si nechcem davat... ale dakujem za radu

chorucka70

Ludia tak zas ma boli hrdlo, iba tak skriabe..nechapem..dufam ze sa to nevrati :( uz som aj kloktala slanu vodu a dala si pastilky na hrdlo, lezim v posteli a idem si asi pospat, dufam ze rano bude lepsie...

chorucka70

Tak mam to za sebou a uplne v pohodke mi je, akurat ze mam este taku divnu nechut v ustach po tej nadche mi ostalo a trochu sa teraz ozvalo aj hrdlo..tak polezim este cez viekend a zajtra a snad to do pondelka prejde lebo to musim byt uz v plnom pracovnom nasadeni..:)

chorucka70

Dakujem pekne za rady,
Ovocie jem stale, minimalne 6 mandariniek za den ziem, aj banany, jablka atd... takisto aj vela zeleniny
A citronovu vodu nemozem na lacno, pretoze som z toho uz mala tazkosti, ktore som riesila u lekara a ten mi vyslovene zakazal pit citronovu vodu.
Ale davam si take vitaminy ktore su v praskovej forme rano do vody a to je super...

Co sa tyka tej prezentacie, tak tam musim ist bohuzial, pretoze ta prezentacia sa presunut neda a musim tam byt. Inak by som nepresla. Takze neda sa...mna iba zaujimalo ze ci mi to nejako extra neuskodi ak pojdem na chvilu z domu..
A akurat som sa zobudila a citim sa v pohodicke, takze snad sa to nevrati, beriem aj pastilky so sebou a minimalne 5 mandariniek a jablka

Bnb

Myslím, že to nie je problém prezentáciu posunúť o týždeň, či? Nejde tu len o teba, môžeš aj ostatných nakaziť.
Ach, koľko som ja len mala spolužiakov výmyselníkov ktorý boli nachcípaní a namiesto toho aby sa doma za pár dní vyliečili,chodili do školy no a potom boli doma ešte dva týždne a nakazili dalších 3 :)