Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

...Tak mozem?

Príspevok v téme: ...Tak mozem?
chorucka70

dobry vecer prajem, mam taky dotaz,
Od soboty sa liecim doma, mala som klasicke prechladnutie... najprv ma iba trosku skrabalo v hrdle ale v utorok som uz musela ist k lekarovi aj kvoli ospravedlneniu v skole, ale stav sa mi zlepsil. Lekarka mi povedala, ze si mam polezat este 2 dni, ale sestricka ma vypisala do konca tyzdna. No len mam taky problem. zajtra musim ist kvoli dolezitej prezentacii do skoly, ale necitim sa este na 100% fit. Je mi fajn, ale obcas este zakaslem a mam trosku este zachripnuty hlas. Inak ma nic neboli...myslite si ze uz v pohode mozem ist do skoly? Lebo sa bojim ze sa to vrati, aj kvoli tej zime co je von ze sa nadycham studeneho a budem doma 2 dalsie tyzdne, co si teraz nemozem dovolit.

Poprosim len odpovede ku konkretnej veci. Dakujem

DlVERGENCIA

treba jesť vitamíny: je toho teraz v obchodoch dosť: mandarinky, pomaranče, citrony, kiwi,.. kazdy den jedno z tohto zjesť,
tiež kazdy den rano vypiť citronovu vodu...

aby si sa nenadychala studeneho vzduchu pokial si o tom este nepočula v 21 storočí, tak existuju šály, šatky, arafatky,.. je tam toho...
a treba si dať na nos a cez to dychať..

ale čerstvemu vzduchu sa nevyhybaj, problem su prekurene miestnosti, v ktorych sa hromadia bakterie.. kazdy kašle, nevetrá sa poriadne,... tak chod kazdy den na prechádzku hodinovu,.. posilnuje to imunitu...

chorucka70

ved ano, ale lezim doma prakticky uz od piatka obeda doteraz, normalne fungujem, energie mam kopec a to zachripnutie uz ani necitim a zakaslem mozno 2x za den, aj tak zajtra potrebujem stihnut iba tu prezentaciu a potom idem hned oddychovat...len sa bojim cestovania a tak, kde je viac ludi aj v sale...

zuzi74

Sama si si odpovedala...nie si este celkom fit, zakasles, hlas zachripnuty. Choroba sa moze zhorsit, takze nie je co riesit, treba ostat doma v teple.