Koľko ste mali partnerov?

Príspevok v téme: Koľko ste mali partnerov?
noob4652

Koľko ste mali za život partnerov a ak sa vám chce aj rozpísať, také boli dôvody rozvodov, prečo ste sa rozišli so svojimi predchádzajúcimi?

Vadí ženám ak je muž neskúsené nemehlo, ktoré je v 23 rokoch panic s nulovou skúsenosťou s randením? Má taký "chlap" šancu u nejakej povedzme 20-25 ročnej baby ktorá má za sebeou 5 vzťahov a 10 sexuálnych partnerov? Pretože povedzme si to na rovinu, ktorá pekná alebo aspoň priemerne pekná žena nemá vo veku 20+ nejaké skúsenosti so vzťahmi a sexom... veď muži sú ako nadržané opice a dosť ich nemá problém baliť aj zadané baby a rozbíjať vzťahy a rodiny. A presne kvôli takýmto zmrdom sme mi tichí hanbliví chlapci stále v úzadí.

Poznáte nejaké prípady, kde dvom ľuďom vydržal prvý vzťah až do konca, alebo že proste sú stále spolu a už majú spolu rodinu? Alebo je veľmi nízka pravdepodobnosť že prvý vzťah sa väčšine ľudí podarí? Pretože, ja by som nerád striedal partnerky ako ponožky. Najradšej by som si našiel jednu jedinú, ktorá by mi bola verná už do konca života. Ale sám tomu moc neverím že takú nájdem.

Nemám sa na to radšej vykašľať a celé vzťahy poslať k vode a neriešiť to, pretože už je aj tak neskoro v takom vysokom veku si hľadať prvú partnerku (keď dnes už 14 ročné deti šukajú ako opice) ?

in blossom

Neviem z coho vychadzas a priznavam, ze nie som standardna vzorka, ale ja som mala zatial jedineho sexualneho partnera a to az vo veku 29. Nie preto, ze by som bola nejaka fanaticka alebo neatraktivna, naopak, ja som mala tolko prilezitosti, ze by to bolo astronomicke cislo, keby som sa nad kazdym "zlutovala", ako sa niektori nechali pocut (ved z teba neubudne, urcite budes na baby atd :D)

Mne sa naopak hnusia chlapi, o ktorych viem, ze vystriedali pol mesta, proste sa mi stitia a vzdy som to mala tak, taki typicki frajeri sa mi nepacili, ide z nich nieco, co fakt nemusim. ALE, ani ufnukaneho panica by som nechcela. Pretoze presne tak sa prezentujes. Nejde o to, co mas za skusenosti, ale aky mas charakter a osobnost. Ty vyzeras ze sa len lutujes, na jednej strane povies ake su baby, ze urcite mali min 15 partnerov, potom ze sa vykasles na vztahy... Len sa lutujes, rob nieco zmysluplne, venuj tomu energiu a budes mat lepsie vyzarovanie a uz budes aj pre zeny pritazlivy. Nie je nic asexualnejsie ako ufnukany chlap, tu som a lutujte ma, lebo vy hnusne mrchy ste dali vsetkym okrem mna :D

nicollette12

Tak zacni so sebou nieco robit, aby si ta nejaka vsimla. Asi niesi dostatocne vyrazny.
Ak si taky ten typ biflosa, co ma okuliarky, pehaty, rysavy a chudy ako palica k tomu tichucky, co nevie nic povedat a chodi s ustrachanym pohladom po ulici, zije u mamicky, tak sa ani necudujem ze nikoho este v tvojom veku nemas.
Ale netvrdim ze sa taky si.. ale ak si sa v tom nasiel, tak bud so sebou nieco rob, alebo sa radsej na vsetky vztahy vykasli...
Niekedy sa clovek musi pozriet najprv na seba a nie obvinovat vsetkych ostatnych okolo ze kvoli nim si bez vztahu.
A pochop ze zijes v modernom a bohuzial skazenom svete a musis aj nejak vyzerat-ak ma chapes.
Takze aj ty musis nieco urobit, aby si si to ziskal.

ostiepok2

Takze ty si uz mala chlapa v posteli,pre neho si prva. Ale ty si ziarliva,cize takto je to ok. Smejem sa,ake ste niekedy trapne.

SOAD

Osobne som mala dvoch, nijaké chodenie, len na dohodu. Začala som v 17, keď som sa na to cítila, hoc' ten prvý na mňa tlačil trištvrte roka. Po nich som si našla chlapa. Naozajstného. A dokonca života budem tvrdiť, že sex z lásky je najlepší. Nie že by sa pred ním tí dvaja nesnažili, ale ide o splynutie. A je lepšie ak sa spoja aj mysle. Zbaliť ženu môže aj panic a aj absolútne neskúsený. S takým jedným som už dlhú dobu. A bola to zábava. Len treba povedať pravdu, najhoršie je tváriť sa, že pol mesta už okúsilo to, na čo sa chystá ona. Zistenie, že som bola prvá, bolo príjemné. Priam radostné, aj preto, že som žiarlivá a neviem si predstaviť získať hisák zakaždým ak by nejakú inú ženu spomenul. Ale, takéto veci by si mal riešiť až po tom, čo ju získaš. Nie? Sebadôvera a dôvtip u žien urobí rešeto. Ak je niekto humorný typ, je to perfektné. Ale ide aj o atraktivitu. Sú ženy, čo idú na zlatých trtkov, tie, ktoré chcú v posteli Greya. Nenúť seba ani ju do vzťahu, ak budeš len chieť, ale necítiť perspektívu. Nemusí byť tá pravá. Ale to už budeš vedieť sám.