Koľko ste mali partnerov?

Príspevok v téme: Koľko ste mali partnerov?
noob4652

Koľko ste mali za život partnerov a ak sa vám chce aj rozpísať, také boli dôvody rozvodov, prečo ste sa rozišli so svojimi predchádzajúcimi?

Vadí ženám ak je muž neskúsené nemehlo, ktoré je v 23 rokoch panic s nulovou skúsenosťou s randením? Má taký "chlap" šancu u nejakej povedzme 20-25 ročnej baby ktorá má za sebeou 5 vzťahov a 10 sexuálnych partnerov? Pretože povedzme si to na rovinu, ktorá pekná alebo aspoň priemerne pekná žena nemá vo veku 20+ nejaké skúsenosti so vzťahmi a sexom... veď muži sú ako nadržané opice a dosť ich nemá problém baliť aj zadané baby a rozbíjať vzťahy a rodiny. A presne kvôli takýmto zmrdom sme mi tichí hanbliví chlapci stále v úzadí.

Poznáte nejaké prípady, kde dvom ľuďom vydržal prvý vzťah až do konca, alebo že proste sú stále spolu a už majú spolu rodinu? Alebo je veľmi nízka pravdepodobnosť že prvý vzťah sa väčšine ľudí podarí? Pretože, ja by som nerád striedal partnerky ako ponožky. Najradšej by som si našiel jednu jedinú, ktorá by mi bola verná už do konca života. Ale sám tomu moc neverím že takú nájdem.

Nemám sa na to radšej vykašľať a celé vzťahy poslať k vode a neriešiť to, pretože už je aj tak neskoro v takom vysokom veku si hľadať prvú partnerku (keď dnes už 14 ročné deti šukajú ako opice) ?

Lea1235

Taketo spravanie je v tejto dobe uctihodne. Kedze dnes deti naberaju svoje prve sex. skusenosti velmi skoro. V mojom okoli poznam vela ludi, ktori boli obaja pannou/panicom 23+ , popripade do svadby . Mne osobne prijde velmi pritazlive ked je muz neskuseny . Muz, ktory strieda zeny ako ponozky ma neskutocne odraduje a urcite by som si s nim nic nezacala.

booon

teda ako tak by som nerad niekomu radil zle, pesimisticku buducnost, vsak velmi mi pripominas mna, a keby som mal moznost poslat spravu sebe mojmu 23 rocnemu ja, tak by som napisal prave takuto spravu, aby som sa na vazne vztahy so zenami uplne vykaslal, ze to zato nestoji, ze len akurat prezijem vela rokov zbytocneho trapenia sa, a predisiel by som aj zlym zivotnym rozhodnutiam...

Ty vsak verim ze budes mat aj tak lepsiu buducnost, drzim palce

booon

noob, vidim to velmi podobne ako ty. Akurat tiez si nemyslim zeby zalezilo natom ci panic si, ci nie, akurat urcite to zbytocne nikomu nehovor, v podstate to zena ani nemoze zistit, vyspat sa so zenou nieje ziadna veda, ktora sa musi naucit...
Ja osobne by som nemal zaujem mat vztah so zenou, ktora uz mala 10 partnerov, velmi tazko by som rozchodil co by len jedneho. A teda podla mna mas u nich uplne rovnake sance, ako ostatny, len im to zbytocne nehovor, pokial si niesi isty, ze ti to neprihorsi...

maju pravdu vsak aj ostatny, negativita nieje pritazliva. Pre takych je asi najlepsie sa uplne na vztahy vykaslat, s tym, ze ak pride predsa len nejaka co za to stoji, tak to skusit. V co sa ale velmi tazko veri, skor absolutne neveri. Ja osobne som aj nahromadil viac uspechov, mal som velmi velke moznosti...a dalsie uspechy pribudaju, ale vobec mi to nijak nepridalo k najdeniu tej pravej, takze lahsie je sa na vsetky vztahy vykaslat. Na sebe mozes zacat makat az ked dostanes motivaciu, cize paradne dievca,, o to to bude pevnejsie, pretoze zacne s tebou akoby v zlom, a vypracujete sa navzajom na vyssi level... Co napr ja tuto vec zenam dost zazlievam, ze takto nad takymito poctivcami zeny ohrnuju nosom. Ved nespadol na zem kazdy s nekonecnym egom. Tiez ale urcite si mozes byt isty, ze ta prava, ci prave naozaj existuju, len sa nenormalne tazko hladaju(napr introvertky ktore neradi chodia von, ziadne diskoteky, bari, party...).

Poznam vztah, kde dvaja boli svoji prvy, a zobrali sa, maju spolu uz aj par deti, a bezzavahania vzdy len svoji...

Ernesto

noob, ty si to najprv uprac v hlave. seba povazujes za neskusene nemehlo, ostatne zeny ze uz odsukali 10 chlapov vo veku 20-25, chlapi su zmrdi a svine co rozbijaju rodiny a 14 rocne deti sukaju jak opice.

s takto zakomplexovanym vnimanim seba a okoliteho sveta si partnerku nikdy nenajdes. zeny to citia, ze si negativny a zakomplexovany. zenske chcu pohodoveho srandistu, co to ma v hlave zrovnane a vie co chce, nie je s nim nuda a citia sa pri nom prijemne ... cas straveny s takymto chlapom je pre nich radostou a ked sa vratia z rande, tak im oci iskria a v bruchu maju motyliky ... absolutne nehraje rolu, ci ten chlap je alebo nie je panic.

ked sa takto prezentujes i v reale ako tu na fore, tak zeny ta maju zaskatulovaneho ako ufnukanca, co sa iba lutuje a stazuje na vsetko a vsetkych okolo seba. s takymito ludmi nikto nechce travit svoj cas.

kus drsnejsia sprcha, ale dufam ze to bude pre teba budicek a pomoze ti to do buducna.

grckagrc

Najprv na sebe makaj, aby si tej zene aj mal co dat a ponuknut, nie iba fnuk fnuk.
Cakas, ze ti vsetko spadne z neba a krasna zena rovno do klina?
Tak cakaj. Ked mas plny vercajch mas snad dve zdrave ruky, ale zvladol by si to aj jednou. Aspon nic nechytis od pofidernych slecien, len aby si si ulavil.

Mamradkavu

noob4652 neries blbosti a uzivaj si samotu lebo vzdy tomu nebude tak! :P Ja som inak dost fajnovy na bacilov a mal som len jednu priatelku. V tvojich 23 rokoch som riesil uplne ine veci ako napr praca sport zaluby.:P

mona12345

Toto je jedna z tych veci ktore lutujem. Ako 15-16 rocna som bola dost zakomplexovana,to je ten vek, kedy baby zacinaju riesit vztahy a o mna vtedy absolutne nikto nemal zaujem, takze som sa s niekym zoznamila cez internet a vyspala som sa s nim, pretoze som sa konecne citila chcena, no do vztahu to nepokracovalo, pretoze som sa za to pred nim hanbila. Neskor som spoznala nejakych dalsich chalanov, ktorym som dala fajku, lebo som si myslela ze tym budem velmi zaujimava. Konkretne ich bolo 5. Potom som s tym prestala, lebo som sa si uvedomila, ze taketo spravanie ozaj k nicomu nevedie. Teraz mam 23 a 7 rokov som uz s nikym nic intimne nemala a ani nechcem pokial to nebudeme spolu mysliet naozaj vazne. Velmi sa bojim, ze sa mi taketo spravanie raz vrati. Ze som sa nakazila papilomavirusom napriklad, pripadne ze sa s jednym z tych ludi stretnem v praci, v spolocnom v vchode a bude o mne sirit ze som kurva. Teraz, ked som uz starsia, tak by som veci urcite robila inac a vazila by som si viac svoje telo. A vobec mi nevadilo mat partnera panica, aspon by som nemusela riesit nejake blbe vztahy s jeho byvalkami, ako to teraz vkuse rozoberaju moje kamaratky

Dendi1337

Ja mám 19 rokov starám sa o seba, mám sebavedomie som šťastný a slobodný. A som tiež panic a je mi to jedno, mám veľa dobrých kamarátov s ktorými sa viem zabávať aj bez alkoholu a aj s :D
A mal som len 1 frajerku keď som mal možno 13 rokov odvtedy som to nechal tak aj tak samému je ti lepšie ale nehovorím že keby príde šanca tak že by som ju nevyužil ;)

friend2

presne ako napísala nicollette, je to tak.. ja som mala takéhoto spolužiaka na strednej. V maturitnom ročniku ešte nikoho nemal nikdy, na stužkovej všetci frajerov/frajerky mali a on nič..
Bolo mi ho lúto, ale on sa práveže bavil vždy viac s dievčatami, aj sme ho mali radi, lebo bol vtipny, aj mudry, ale povedzme si na rovinu. Ktorá by ho chcela, keď nemal žiadne skusenosti, neobliekal sa nejako značkovo, skor mal veci asi po otcovi, ale pri tom neboli ani socialny pripad...jedneho dna, sme mu na strednej povedali, kratko pred maturitou že nech so sebou niečo robi.. a on zas nič..ale ubehlo 5 rokov od mojej maturity a akurat minuly tyždeň som ho stretla a ani som ho nespoznala ako vyzeral, uplne iny človek a hlavne- s priatelkou za ruku. A to mi povedal že su spolu uz 3 roky.. takže ja si myslim ze človek by sa mal zmeniť aj vyzorovo a aj spravanim, aby uspel...a to bol cely život ťuťko...

Opso

Ja mám 81 rokov, nahého tela cudzej ženy som sa ešte ani nedotkol a ani zďaleka ma to netrápi tak, ako teba. Netreba tomu zbytočne venovať príliš veľa času. Venuj sa nejakým iným činnostiam.