Koľko ste mali za život partnerov a ak sa vám chce aj rozpísať, také boli dôvody rozvodov, prečo ste sa rozišli so svojimi predchádzajúcimi?
Vadí ženám ak je muž neskúsené nemehlo, ktoré je v 23 rokoch panic s nulovou skúsenosťou s randením? Má taký "chlap" šancu u nejakej povedzme 20-25 ročnej baby ktorá má za sebeou 5 vzťahov a 10 sexuálnych partnerov? Pretože povedzme si to na rovinu, ktorá pekná alebo aspoň priemerne pekná žena nemá vo veku 20+ nejaké skúsenosti so vzťahmi a sexom... veď muži sú ako nadržané opice a dosť ich nemá problém baliť aj zadané baby a rozbíjať vzťahy a rodiny. A presne kvôli takýmto zmrdom sme mi tichí hanbliví chlapci stále v úzadí.
Poznáte nejaké prípady, kde dvom ľuďom vydržal prvý vzťah až do konca, alebo že proste sú stále spolu a už majú spolu rodinu? Alebo je veľmi nízka pravdepodobnosť že prvý vzťah sa väčšine ľudí podarí? Pretože, ja by som nerád striedal partnerky ako ponožky. Najradšej by som si našiel jednu jedinú, ktorá by mi bola verná už do konca života. Ale sám tomu moc neverím že takú nájdem.
Nemám sa na to radšej vykašľať a celé vzťahy poslať k vode a neriešiť to, pretože už je aj tak neskoro v takom vysokom veku si hľadať prvú partnerku (keď dnes už 14 ročné deti šukajú ako opice) ?