tramadol / tramal

Príspevok v téme: tramadol / tramal
jesenny gastan

zdravím, chcel by som sa opýtat, aj ked neviem ci mi bude niekto vediet zretelne odpovedat,... ak uzijem raz za 1 alebo 2 tyzdne jednu tabletu 50/100 mg tramadolu, tak mozem z toho dostat epilepticky zachvat ?? tramadol totiz sposobuje zachvaty, ale aj v takomto monozstve ? ... chcel by som to len vyskusat rekreacne ako drogu,.. nemám bolesti

faster

Zdravim uživam tramadol len občas na bolesť sedacieho nervu zavislosť nemam skvor dosť strašne stavy napriklad zastava dychania na ktoru sa preberam dosť často a zriedka srdcova arytmia ato všetko v malej davke 150 MG tak jednoducho pozor na to

tuchnagrula

Další premudrety chuj sa ozval :D. Ja som si to hradil v plnej sume, mimochodom. A som za to, že skusíť treba všetko. Bolo to dávno a nemal som žiadne abstaky, lebo treba aj VEDIEŤ s čím človek pracuje :).
Dôležité je dodať, že psychiatricka diagnoza v dnešnej dobe je ako kupiť si vysokoškolsky diplom - čiže hovno platné. Pretože dnešný psychiatri sú asi taký experti ako Pápež na Buddhizmus.
Zdar Individualnemu vývoju každého! And May odds be ever in your favor.

Omen

Ďalší adept na ID s psychiatrickou dg., ktorý sa bude sťažovať na jeho výšku a my mu budeme musieť naň prispievať! Na teba len malý dvor a veľký bič, ty tučná gruľa!!!

tuchnagrula

Nechcem ani velmi reagovať na žvasty ludi vyjdrujucich sa k tramalu, aj ked ho nikdy nemali.
Píšem čisto moju skusenosť.
Dával som si Tramal vo veľkých dávkach. Je špecificky euforický, nie tak silno ako Koleso alebo extáza, ale inak. Mne najviac vyhovoval euforicko sedatívny stav, pretože som mal usporiadanejšie myšlienky, komunikoval som perfektne, nespal som (aj keď vačšinu ľudí s toho tahá spať), tvoril som (píšem vo voľnom čase texty). Popravde je na tom človek taký usporiadanejší a nerozhodí hgo len tak hocičo. Ja by som sa vysral aj na cele kolesá a extázy (aj ked su silnejšie), lepšie sa mi fungovalo na tramale.
Áno, áno pár krát sa mi stalo že som sa nadopoval ako tažký rakovinový kôň, takže som mal 4 z 5tich priznakov predavkovania. Bolo mi v tedy do plaču lebo neviem ako by som vysvetlil mojej 80 ročnej starej mame (u ktorej som po pol roku bol na vikendovej navšteve) že si potrebujem o pol tretej rano zavolať zachranku kvoli predavkovaniu. No po troch hodinach modlenia sa a sledovania si srdcoveho tepu sa mi stav podarilo prečkať.
Dalšia vec, Po čase mi rpestal tramal peckovať tak som si začal dávkovať Zaracet (tramadol/paracetamol) - Kombinované analgetikum, peckovalo mi občas dokonca lepšie než čistý tramal. Individuálne to je.
Má to aj riziká ale zažil som na tom pekné stavy. Skúsil som aj tvrdšie opiáty, Ktoré su oveľa lepšie.... Inač ozaj neviete niekto zohnať oxykodón ? :D haha srandujem

DlVERGENCIA

tulipana,.. migrena je špecificka bolest hlavy, na to by ti nezabrali ani opiaty neviem aké, ak mas svoj specialny liek na migrenu, s migrenou som sa zatial nestretla tak neviem..

podstatne je ze tramal zaberá pacientom po amputaciach končatín, tak ako som pisala migrena je niečo ine...

to ako keby si chcela liečiť zapal močovych ciest liekom na reumu...

Tulipana

Haha :-D teraz sa vlastne dozvedám, co to je za liek. Prednedávnom som bola u známych, a chytila ma migrena (mam ju diagnostikovanú). Dlhšie som ju nemala, takze lieky nenosím so sebou. Kedze som bola uz 7h v bolestiach, a neprechádzalo to, tak mi švagriná ponúkla od bolesti Tramal kv. Az teraz citam (podla letáku v databaze), ze dávku, ktorú mi dala, bola dost vysoká. A ten liek na takuto bolest zabral az po 2 dalších hodinách (!) Bolest som mala este ale aj druhy den, ale uz som mohla aspon prejsť na wc a nieco zjesť.
Tak teraz neviem, mne to podla tejto skusenosti prišlo akoby mi podala nejaký Ibalgin. Ale teraz ked citam co to je, a ako sa to ma pri bolesti davkovat (dala mi celkom dost), tak som ziadne opioidne stavy nezažila :-D
Sranda...to len ako skúsenosť, ako to fungovalo na “neoboznameneho” človeka s tymto liekom.
(PS : bežne neužívam nijake lieky na bolesti a pod, neužívam ani normalne ziadne lieky, takze podaný skutocne len akútne)

jesenny gastan

divergencia,... ja si to aj tak zrejme nedám pretože ja mám tak stavaný nerv. systém že ak si dám iba malé množstvo metamfetaminu alebo kokaínu tak dostanem minimálne jeden ťažký krcovy záchvat, takže pred tramadolom mám obrovský rešpekt

jesenny gastan

Divergencia, .. áno, nie som moc normálny :), asi potrebujem psych. vyšetrenie, ..občasné fetovanie mi robí pôžitok, .. nakoľko som pracovne vyťažený človek, tak si v žiadnom prípade nemôžem dovoliť pravidelne dačo fetovat lebo tak sa už nedá norm. pracovat... to že je tramadol na predpis je pre mňa bezpredmetné lebo ja si ho viem zohnať ilegálne bezproblemov,... o tej látke mám sčítané úplne všetko, prečítal som asi 200 "spovedi" užívateľov v angličtine a nemcine,... viem že je to rel. nebezpecne a návykové,.. veď aj preto som písal že 1/2x za týždeň,.. každý deň by som to nikdy nebral, to už ani nema zmysel,.....