zdravím, chcel by som sa opýtat, aj ked neviem ci mi bude niekto vediet zretelne odpovedat,... ak uzijem raz za 1 alebo 2 tyzdne jednu tabletu 50/100 mg tramadolu, tak mozem z toho dostat epilepticky zachvat ?? tramadol totiz sposobuje zachvaty, ale aj v takomto monozstve ? ... chcel by som to len vyskusat rekreacne ako drogu,.. nemám bolesti
tramadol / tramal
pane bože! ty fakt potrebuješ odbornu pomoc.. ked porovnávaš drogy s kofeinom .. aj čokolada je droga aj televizia je droga, aj pc hry su droga... a tak dalej...
nakolko som zdravotná sestra s praxov! tak čo to o účinkoch Tramalu viem...! mali sme u nas hospitalizovane socky! neraz, ktore od nas pytali tramal, kvapky od kaslu, simulovali aby dostali....
mali take abstaky ze sa zacali o zem hádzať...
prevažne cigáni z osád - samozrejme ze mali toxikologiu pozitivnu na diazepíny..
-ked patriš do tejto skupiny zajdi ku psychologovi...
lebo pokial tebe pride normálne že chceš fičať na tramale, ktory je na predpis! okrem ineho - normálnemu človeku to normálne nepríde.... a ani obvodák ti ho nenapíše len tak pokial nemáš diagnozu ktora si vyzaduje take silne analgetikum... !
No, osobne si myslím, že keby na Slovensku nebolo chodenie k psychológovi tak tabu, keby to naša spoločnosť akceptuje a považuje tých ľudí za normálnych a chodí tam podstatne viac ľudí, tak miera užívania ľahkých drôg je nižšia.
Divergencia,.... nikotín, alkohol, thc a aj kofeín sú tiež drogy, ktoré ľudia užívajú aby si pomohli alebo "odľahčili", to aj ich by si poslal ku psychológovi ?
Na tramale frcia vysokopostaveni vzdelani ludia , osobne poznam vplyvneho architekta ktory vybudoval karieru vdaka konskym davkam tramalu .
Ahoj, je to liek proti bolesti, načo ti to je dobré, keď nemáš bolesti? Pochybujem, že sa z toho budeš cítiť nejako nadrogovaný, skôr si zbytočne zanášaš telo chémiou. Takéto lieky spôsobuju ako nežiaduce účinky skôr nepríjemné závraty, zvracanie, alebo dokonca zlyhanie srdca, čiže nič príjemné a od rekreácie na míle vzdialené.
Robievaj si radšej napríklad aj na tejto stránke často spomínané smoothies, hneď budeš mať viac energie a lepšie sa cítiť, holá-hop