Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co v takové situaci dělat ?

Príspevok v téme: Co v takové situaci dělat ?
nevimproste

Zdravím. Chci se zeptat, co mám v mé situaci dělat.
Chodím na střední (3.ročník), jsem introvert a mám soc. fóbii. Nikdy jsem kvůli tomu neměla kamarády. Ani mimo školy, ani ve škole.
Ve třídě nezapadám. S nikým ze třídy se nebavím, protože je to tam samé pomlouvání, chlapci jsou úchylové, zajímá je jen sex, alkohol a pomlouvání
To to samé holky. Jsou jiné, než já. Mě nezajímají řeči o sexu, oblečení, diskotékách atd.
A nenávidím pomlouvání. Proto s nima nemluvím. Neměla bych o čem. Kdybych mluvila o sobě, už by mě pomlouvali. Za ten čas jsem si odsledovala, jak to tam funguje.
A teď k věci. Přece jen je ve třídě jedna normální holka, se kterou nemám problém. Nemám problém s ní kecat, zdůvěřit se jí, no jen když jsme samy dvě. Jenže tu je ten problém, že ona s ostatními nemá problém mluvit. Ve třídě sedí při nich, takže ani s ní nemluvím (sedím vpředu), no strašně bych chtěla.
Byli ste v takové situaci, kdy se měli na dosah přátelství s v pohode člověkem, ale překážkou byla zlá společnost, která vás neměla v lásce ?

Jak se z mám z tou holkou sblížit ?

nevimproste

Bnb - Vím, že mě nemají v lásce. Něco jim na mě vadí. Nevím, cítím takou negativní energii, když vjedu to třídy. Stíchnou a chvíli na mě koukají, jakoby jsem jim vyvraždila rodiny, pak si mě nevšímají a pomlouvají každého, kdo jim přijde na rozum.

Bnb

DIVERGENCIA- skôr ty nevieš kto je to introvert. Byť introvert neznamená s nikým sa nebaviť a nenávidieť ľudí. Je to človek ktorý žije prevažne vo svojom vnútornom svete.
Ja to považujem za normálne, že si niekedy nerozumiem s kamarátmi kamarátov. Predsa, každý je aspoň trochu iná osobnosť.

S tou dievčinou opatrne, nech to nie je ten typ svine, ktorá je na pohľad k tebe milá, no potom ťa všade ohovára. Inak nevidím problém prečo by si sa s ňou nemohla rozprávať, ako ti v tom ostatný bránia?

NaRovinu

DIVERGENCIA - A čo keď tou lezbou je ? Máš s tým problém ? Nebuď vkuse panovačná. Mne tiež príde, že sa zakladateľka nepokúša len o priateľstvo, ale tak neodsudzujem ju za to.

Skús sa s ňou zblížiť, ako sa len dá, keď ste sami, ale musíš sa snažiť. A hlavne nie vtieravo. Začni niečo robiť. Tú falošnú spoločnosť si nevšímaj.
Ani ja si takých ľudí nevšímam a je mi dobre.

Buki

Ja mam rovnaku povahu, mam vyhybavu poruchu osobnosti. Osobne som si vzdy aspon jedneho kamarata nasiel no vzdy to trvalo asi rok. Na strednej bol moj prvy rok uplna kastastrofa. Bol som sikanovany, no sranda je ze ti co ma sikanovali sa po roku stali kamaratmi a s tym hlavnym sikanovatelom sme dobri priatelia doteraz a som krsy jeho potomka.