Ahojte..rada by som si vypočula rady alebo skúsenosti z 1. Bozku, bozkávania.. poprípade aký typ zvoliť atď..dosť sa obávam že pohorím..keďže mám frajera..a blíži sa k tomu
Ako na bozkávanie?
Ale nemôžem povedať že to nebolo príjemné...bolo to také kúzelne..aj keď krátko..
Tak prvú pusu som už dostala..ale bolo vidno ze chalan veru nie je moc skúsený..bola to len taká pusa že pusa a rýchlo sa odtiahol a to 2x len toto..treba tomu dať asi čas no..
tak ja ti môžem povedať iba to, že to príde samé a aj keby si si to chcela naplánovať, tak to nikdy nebude také ako podla tvojich predstav a potom by sa mohlo stať ľahko, že by si bola sklamaná, že si od toho mala tak vela očakávaní.
Ale ak na to niesi ešte fyzicky ani psychycky pripravená, tak sa dotoho nenúť. Tak je to s veľa vecami vo vzťahoch...
A ella811 ty si nejaká skúsená na 14 ročnú. Ja som v tvojom veku bola platonicky zamilovaná do chlapcov z plagátov a chodila sa hrať s kamarátkami na ihrisko. :) ale vidím že doba sa mení...
Neskúšala som to, prepáč no.
Lebo keď naňho počas bozkávanie budeš čumieť tak to cíti a bude sa cítiť divne. Pozri sa naňho zblízka predtým ako sa začneš s niekým bozkávať, plus keď máš zatvorené oči viac vieš precítiť ostatné vnemy...Nie je to nechutné prvá vec, no dýchaš cez nos a dýchaš mu ´´do tváre´´ale je to totálne zle vyjadrené, ale ty si tu robíš srandu, toto sa normálne nikto neopýta... Necítiš skoro vôbec, že dýcha ten druhý, veď chceš akože vyfukovať pri bozkávaní bokom či čo? WTF? :D
Srandičky....
Ella-prečo mať zavreté oči keď je to krásne pozrieť sa na toho druhého zblízka :D
On je na tom zrejme rovnako. Normalne si to skus na opaku svojej ruky.
Prvy bozk si mas pamatat cely zivot. Tak nestresuj a uzi si to. Prvy bude aj tak len taky detsky cmuk, pri ktorom sa zrazite hlavami, alebo take nieco :-)
Hlavne buď uvoľnená a maj uvoľnené aj ústa. Nie je nič horšie ako bozkávať sa s niekým kto má akoby napätú sánku. Inak ti to pôjde už intuitívne, takže žiadne obavy. Nerozmýšľaj nad žiadnymi "technikami", ale rob čo cítiš :-) ach, mať ešte raz takéto problémy :-) :-)
Ono sa zo začiatku stačí nechať viesť :) Len nestoj ako socha, chyť sa ho, nenarazte si nos, občas podľa mňa treba aspoň pootvoriť oči, dýchaj nosom, maj svieži dych, začni jemne (nestrkaj mu hned jazyk do pusy) a to budú asi všetky také začiatočnícke tipy :)
Nie je vám nechutné keď máte jeho jazyk vo svojich ústach? A to dýchate cez nos, však mu dýchate rovno do tváre nie?