Ahojte..rada by som si vypočula rady alebo skúsenosti z 1. Bozku, bozkávania.. poprípade aký typ zvoliť atď..dosť sa obávam že pohorím..keďže mám frajera..a blíži sa k tomu
Ako na bozkávanie?
Dosť často ten prvý bozk nie je ideálny. Ak myslíš reálne prvý, že si sa ešte nebozkavala. Ale keď sa ľúbite tak to bude okey. Tak môj prvý si pamätám veľmi dobre keďže to bolo ani nie pred rokom. Mám 14. Bola som straasnee zamilovaná a všetko a chalan časom sa pobláznil tiež...najprv sme boli spolu velakrat ale ja som nechcela...na asi 4x ma presvedčil (bol starší). Zvolila som taktiku opakovať jeho pohyby...Neviem čo iné by si prvýkrát také chcela robiť, svoju techniku si vybudujes casom, no hlavne žiadne turbo. Ten prvý bozk bol Okey no nič čarovné, keďže v tom čase ma zamilovanosť prechádzala a čo sa samotného bozku(francuzaka) týka. Normálny bozk sme ani nemali. Hneď išiel na vec kvázi. Bol dosť jemný a celkom pomaly na to išiel čo sa mi páčilo. Nevedela som to aleze vôbec lebo sa tam stalo pár takých chybičiek ale nakoniec Okey. Ale žiaden extra pocit. Po nejakom čase dlhšom sme sa zasa stretli SAMI(predtým tiež ale Max objimanie puska na líčko...všetko okrem bozkávania...) A páčilo sa mi, že je jemnejší, milší, hladkal ma bol veľmi fajn a čo sa bozkávania bez jazyka týka to sme už tentokrát mali a veľakrát a to bolo dosť fajn. A je to jednoduché to sa naučíš hneď. Keď si sa už bozkávala a nevieš iba akú zvoliť taktiku na prvýkrát tak si zvoliť taktiku jemne a potom taktiku osud. ;-D budeš vedieť vtedy ako na to prípadne sa nechaj viesť...nejaké rady na zdokonalenie by som ja teda brala tiež, tak ľudia skúsení píšte.
Aaaa to je iba moja skúsenosť, tie rady od tiež nie extra skúsenej sú také no...nekusni ho(do jazyka inde môžeš...),neslintaj nejako a máj zatvorene oči.
Pekný deň. :-)