Bol som zamilovany do jednej mladej zeny, ja debil debilny, aj horsie by som sa nazval ale nechcem tu zachadzat do vulgarnosti ale ked tak na ulavenie aspon.. som prije*any, lebo ked bola este nezadana tak som stale vahal niekam ju pozvat, naznacit jej ze je pre mna nieco viac, proste balit ju ako sa na chlapa patri...
Vahal som, vahal, stale som cakal ze ona urobi prvy krok alebo ze to nejako zariadi osud aby na s dal dokopy a teraz som na to doplatil ja debil a tak mi treba.
Totiz, zatial co som ja vahal a o nej tajne snival ako lezi so mnou v posteli, ako sa bozkavame niekde v pritmi stromov na chodniku, ako ju drzim za ruku, ako sa milujeme... tak ju zbalil iny... a ja som dostal poriadnu facku od zivota...
Strasne som na seba nasraty, nasraty na toho ktoremu sa podarilo ju zbalit lebo ten srac mal vacsiu guraz ako ja a nevahal ale konal.
A mne ostali oci pre plac a flasa alkoholu k tomu..
Doriti, preco som len vahal, preco som len nenabral odvahu prejavit sa nejak voci nej viac?
Citim sa ako porazeny v boji nejakeho zvieracieho stada kde silnejsi samec si vybojoval miesto v srdci mojej samicky a ja ako slaboch som kdesi na kraji stada a divam sa na nich aky su stastni a ze on vlastni tu ktora mala byt moja. On ju drzi za ruku, pozkava jej usta ktore som mal bozkavat ja, sepka jej do ucha sladke slova, dotyka sa jej tela ktoreho som sa mal ja dotykat, a mozno uz aj obtiera svoje nahe telo o jej ktore malo byt v spojeni s mojim telom.
Ako toho chlapa nenavidim! Ako mu zavidim! Patri mu to co malo byt moje nebyt mojej vahavosti a bojazlivosti! Ona mala byt moja tak preco nieje???!
Preco sa mi to vymklo spod kontroly a zrazu ma niekoho? Ako mi to mohla urobit? Stale som dufal ze patrim ja jej a ona mne... stale som si myslel ze raz budeme svoji...
Preco sa to stalo a ako sa to da zvratit?
Teraz ked ma niekoho, by som aj nabral odvahu prist k nej a vsetko jej vykricat, vykricat jej to ako o nej po veceroch ked som v posteli snival, ako som tuzil po nej... preco az teraz mam tu odvahu? A mam ju vobec lebo ked ju vidim opat mam akysi v sebe blok ktory mi v tom brani a sam seba nenavidim ze nedokazem bojovat o svoje stastie a len pasivne cakam... a zatial mi moje stastie niekto iny uchmatol...
Co mam robit? Nenavidim sa zato...
..... a teraz to strašne ľutujem..
prepac no... chapem ze si teraz nasraty na cely svet, alkohol tvoj problem nevyriesi. Popraj jej stastie v duchu, aj ked to musi byt tazke pre teba. No co uz teraz narobis? zrejme ta caka v buducnosti nejaka ina, svet sa predsa nezruti len to bude chvilku boliet
niesom ziaden sialenec ani psychopat, nerobte tu zo mna cvoka, jasne?!
no par viet sme sice prehodili, zase taky debil niesom aby som sa neozval ale to bolo vsetko.. a par dotykov padlo ale to len take ze podanie nieco do ruk...
ale to ze som sa neodvazil o nic viac, stale akoby som mal cas ze vsak nejako sa to poriesi samo a vzdy som bol len v tom ze sa s nou vidim v buducnosti ale nic konkretne som preto neurobil... nic viac... a takto to aj dopadlo
a ano, flasu tvrdeho som si musel otvorit a neraz aby som upil zial a zlost v sebe... alkoholizmus mi zatial nehrozi.. ved mam aj pracu tak zase niesom vol aby som si znicil este aj to co mam...
opso, dalsi sialenec :D ty si to rovno hod :D
Rady typu "uchlastaj sa na smrť" by mali administrátori riešiť hneď cez políciu.
si fakt debil... podla toho co pises... ona mala byt moja, ja som mal byt ten co ju drzi, hladka miluje atd. to ako vazne??? nikto nikomu nepatri a dievca moze byt len rado ze neskoncila s psychopatom ako ty. Mozno, mozno stacilo spravit jeden krok, nejaky naznak, no presvihol si to, no diavca ma aspon normalneho chlapa teraz pri sebe.
...niečo, čo malo byť tvoje ? Zas sa budú realizovať feministky...Ale k téme. Nuž, žiaľ, ono to naozaj funguje tak ako u zvierat (samičiek a samcov) aj u ľudí. Len silnejší a zabezpečenejš muž si môže dovoliť mať vzťah, nám outsiderom ostávajú len oči pre plač. Poprípade tým šťastnejším nás osud do cesty nejaký kus, za ktorým by sa silný zdravý muž ani neobzrel.