Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

..... a teraz to strašne ľutujem..

Príspevok v téme: ..... a teraz to strašne ľutujem..
debilakoinak

Bol som zamilovany do jednej mladej zeny, ja debil debilny, aj horsie by som sa nazval ale nechcem tu zachadzat do vulgarnosti ale ked tak na ulavenie aspon.. som prije*any, lebo ked bola este nezadana tak som stale vahal niekam ju pozvat, naznacit jej ze je pre mna nieco viac, proste balit ju ako sa na chlapa patri...
Vahal som, vahal, stale som cakal ze ona urobi prvy krok alebo ze to nejako zariadi osud aby na s dal dokopy a teraz som na to doplatil ja debil a tak mi treba.
Totiz, zatial co som ja vahal a o nej tajne snival ako lezi so mnou v posteli, ako sa bozkavame niekde v pritmi stromov na chodniku, ako ju drzim za ruku, ako sa milujeme... tak ju zbalil iny... a ja som dostal poriadnu facku od zivota...
Strasne som na seba nasraty, nasraty na toho ktoremu sa podarilo ju zbalit lebo ten srac mal vacsiu guraz ako ja a nevahal ale konal.
A mne ostali oci pre plac a flasa alkoholu k tomu..
Doriti, preco som len vahal, preco som len nenabral odvahu prejavit sa nejak voci nej viac?
Citim sa ako porazeny v boji nejakeho zvieracieho stada kde silnejsi samec si vybojoval miesto v srdci mojej samicky a ja ako slaboch som kdesi na kraji stada a divam sa na nich aky su stastni a ze on vlastni tu ktora mala byt moja. On ju drzi za ruku, pozkava jej usta ktore som mal bozkavat ja, sepka jej do ucha sladke slova, dotyka sa jej tela ktoreho som sa mal ja dotykat, a mozno uz aj obtiera svoje nahe telo o jej ktore malo byt v spojeni s mojim telom.
Ako toho chlapa nenavidim! Ako mu zavidim! Patri mu to co malo byt moje nebyt mojej vahavosti a bojazlivosti! Ona mala byt moja tak preco nieje???!
Preco sa mi to vymklo spod kontroly a zrazu ma niekoho? Ako mi to mohla urobit? Stale som dufal ze patrim ja jej a ona mne... stale som si myslel ze raz budeme svoji...
Preco sa to stalo a ako sa to da zvratit?
Teraz ked ma niekoho, by som aj nabral odvahu prist k nej a vsetko jej vykricat, vykricat jej to ako o nej po veceroch ked som v posteli snival, ako som tuzil po nej... preco az teraz mam tu odvahu? A mam ju vobec lebo ked ju vidim opat mam akysi v sebe blok ktory mi v tom brani a sam seba nenavidim ze nedokazem bojovat o svoje stastie a len pasivne cakam... a zatial mi moje stastie niekto iny uchmatol...
Co mam robit? Nenavidim sa zato...

Matusisko_xD

niku5a, ejkejejcrow Je síce pekne čo píšete a samozrejme obe si myslíte o mne svoje, ale pravda je tá, že keby aj teraz prišla osoba, ktorej by som sa páčil a chcela by niečo viacej, tak by som jej to veľmi rýchlo vysvetlil a to tak, že jednoducho vzťah nechcem. Či by to akceptovala alebo nie, tak by to bola jej vina. Jednoducho už nechcem to čo som chcel niekedy, pretože aj keby sa niečo naskytlo, pochybujem, že by môj prvý "ozajstný vzťah" vydržal dlho. Nemám za potreby potom ľutovať, že konečne som niekoho našiel a aj tak to nakoniec skončilo. Jednoducho nemám síl na niečo také a vôbec aj riešiť niečo vo vzťahu, keď musím veľa vecí riešiť v živote od dectva, keď že všetko ja na nič. Samému mi bude dobre a verím tomu, že to tak aj bude :)

niku5a

Matusisko_xD
Viem presne o čom hovoríš, mala som to takisto ako ty. Nakoniec som sa na všetko vykašľala a začala si "užívať života" a prišlo to všetko vlastne nečakane. A neľutujem toho. A nehovor respektíve nepíš o tom takto. To sa nestane nesmieš sa tak "opúšťať" alebo ako to nazvať. Momentálne to síce možno nie je ideálne, no nikde nie je napísané, že to tak bude navždy. :)

ejkejejcrow

jezis Matusisko nedramatizuj :D tiez som sama a keby som chcela mam na kazdy prst desat ale rozhodla som sa pre single zivot, je mi takto dobre ale nie z dovodu ze nenavidim muzov ale jednoducho preto ze sama som komplikovana povaha a nechce sa mi venovat energiu druhej polovicke :) skor z teba mam dojem ze si zatrpknuty voci zenam... casto ta vidim v temach nadavat zenam a vysmievat sa z nich, snazit sa ponizit a podobne. zamysli sa trosku nad sebou a netvrdi zaryto ze nechces v zivote uz nikoho... a autorovi temy len zelam aby bol smelsi k zenam, nebal sa urobit prvy krok a nesnival nabuduce ze zivot vas da nahodne dokopy alebo ze zena spravi prvy krok. to je len v romantickych filmoch. Ak si ju chcel mohol si jej to dat nejak najavo.. odkial mala zenska vediet ze po nej tuzis?

Matusisko_xD

niku5a no však nie vždy to tak musí byť to je pravda, ale v mojom prípade to tak je aj všetko o čom som sa snažil, tak vždy to skončilo neúspechom, preto som sa o všetko čo som sa snažil prestal snažiť a teraz nie som sklamaný, že mi nevyšlo toto alebo toto, pretože ja mám v živote smolu na všetko a jednoducho to tak je. Niekto má v živote šťastie a niekto nie :) Preto som spokojný s tým čo mám a ak mám umrieť ako starý panic a sám niekde v robote, tak som na to pripravený vo všetkých smeroch :)

niku5a

Matusisko_xD
To je úplne v pohode :D stáva sa, že si odpovieš sám sebe :D ... pochopila som to z tých slov čo si tam napísal...
Jaj tak ako to je už rozdiel to je pravda ale tak nikdy nevieš niekedy sa stne aj to že sa ľudia musia odcudziť a "znenávidieť" aby zistili čo ten druhý pre niekoho znamená. Avšak to by museli rovnako cítiť obe strany no. A nemáš začo :). Ja len nedalo mi to nezareagovať na tvoj koment, keď viem, že nie vždy to tak je.

exjeex

Matusisko: To nie je dobre, ale ako myslis :) Vlastne si tym vysvetlil,preco si mal problem si najst co i len kamaratky...jednoducho si egoista,aj ked to vyzeralo prave naopak.Teraz sa tvaris,ze ti samota vyhovuje....lenze dokedy? To nik nevie :D

tweetie

Aspon vies, ze v buducnosti nemas byt ako spiaci princ a cakat, kym ta dotycna pride zobudit, ale ze mas konat :).

Exjeex

Matusisko : pisal si jej,lebo v zivote toho vela nemas....vies toto je o tvojom egu,nie o tom,ze ti chyba. Mne to iste spravil ex a tiez som ho odmietla...kedze sa ozval az po rokoch a dovtedy nemal snahu.