..... a teraz to strašne ľutujem..

Príspevok v téme: ..... a teraz to strašne ľutujem..
debilakoinak

Bol som zamilovany do jednej mladej zeny, ja debil debilny, aj horsie by som sa nazval ale nechcem tu zachadzat do vulgarnosti ale ked tak na ulavenie aspon.. som prije*any, lebo ked bola este nezadana tak som stale vahal niekam ju pozvat, naznacit jej ze je pre mna nieco viac, proste balit ju ako sa na chlapa patri...
Vahal som, vahal, stale som cakal ze ona urobi prvy krok alebo ze to nejako zariadi osud aby na s dal dokopy a teraz som na to doplatil ja debil a tak mi treba.
Totiz, zatial co som ja vahal a o nej tajne snival ako lezi so mnou v posteli, ako sa bozkavame niekde v pritmi stromov na chodniku, ako ju drzim za ruku, ako sa milujeme... tak ju zbalil iny... a ja som dostal poriadnu facku od zivota...
Strasne som na seba nasraty, nasraty na toho ktoremu sa podarilo ju zbalit lebo ten srac mal vacsiu guraz ako ja a nevahal ale konal.
A mne ostali oci pre plac a flasa alkoholu k tomu..
Doriti, preco som len vahal, preco som len nenabral odvahu prejavit sa nejak voci nej viac?
Citim sa ako porazeny v boji nejakeho zvieracieho stada kde silnejsi samec si vybojoval miesto v srdci mojej samicky a ja ako slaboch som kdesi na kraji stada a divam sa na nich aky su stastni a ze on vlastni tu ktora mala byt moja. On ju drzi za ruku, pozkava jej usta ktore som mal bozkavat ja, sepka jej do ucha sladke slova, dotyka sa jej tela ktoreho som sa mal ja dotykat, a mozno uz aj obtiera svoje nahe telo o jej ktore malo byt v spojeni s mojim telom.
Ako toho chlapa nenavidim! Ako mu zavidim! Patri mu to co malo byt moje nebyt mojej vahavosti a bojazlivosti! Ona mala byt moja tak preco nieje???!
Preco sa mi to vymklo spod kontroly a zrazu ma niekoho? Ako mi to mohla urobit? Stale som dufal ze patrim ja jej a ona mne... stale som si myslel ze raz budeme svoji...
Preco sa to stalo a ako sa to da zvratit?
Teraz ked ma niekoho, by som aj nabral odvahu prist k nej a vsetko jej vykricat, vykricat jej to ako o nej po veceroch ked som v posteli snival, ako som tuzil po nej... preco az teraz mam tu odvahu? A mam ju vobec lebo ked ju vidim opat mam akysi v sebe blok ktory mi v tom brani a sam seba nenavidim ze nedokazem bojovat o svoje stastie a len pasivne cakam... a zatial mi moje stastie niekto iny uchmatol...
Co mam robit? Nenavidim sa zato...

Matusisko_xD

Hej no, ešte keď som hľadal veľmi vzťah, tak som napísal bývalej na FB a ona si ma zablokovala no :D Nikdy nepíšte bývalej :D Ale tak spravil som aspoň prvý krok preto, aby som sa ku nej vrátil :D Niekedy tie prvé kroky netreba ani začínať a radšej to treba nechať plávať :D

DebilZbytocny

Ano spravil si chybu. Presne toto iste sa stalo aj mne. (Btw moj nick neni mysleny na teba). Tiez som raz chcela chalana ale vahala som a zbalila ho iná. Síce ho podviedla a potom sme boli spolu a potom si nasiel inu (no proste vztahy.. :D).
Ale chcem tym povedat ze ma to naucilo jednu vec. Ked chces nieco spravit, sprav to hned lebo aj o sekundu moze byt uz neskoro. Bud rád že sa to stalo a teraz ked stretnes inú, budes odvaznejsi a nedovolis aby si tú hlupu chybu spravil znova.

Vacsinou lutujeme veci ktore sme neurobili. A nie tie ktore sme spravili

Ernesto

chlape nic neni stratene, 90% "vztahov" sa rozpadne do roka. pisem s uvodzovkami, lebo momentalne este iba randia, to nie je ziadny vztah. ani by som si tak nevycital, ze bola single a nic som nespravil ako to, ze ked zase bude single, tak nemusi byt v psychickej pohode po predoslom vztahu a moze byt nastavena na to, ze chce byt sama nejaky ten cas ... toto prerazit je potom velky problem aj ked si jej sympaticky a za inych okolnosti by s tebou zacala randit

ale ako hovorim, nehadz flintu do zita, je velka sanca, ze bude skor ci neskor volna...

Jana Lukacova

strach zo sklamania, ktorému nečelíme nás ovládne a potom robíme alebo nerobíme veci, ktoré sú opakom toho, čo by sme naozaj chceli...to, čo sa stalo môže byť pre Vás cenná lekcia do života a príležitosť na zmenu

Matusisko_xD

To čo si ako teraz napísal ??? Ona mala patriť tebe ?? Ty si ju mal držať za ruku ?? Milovať sa s ňou ?? Bozkávať sa s ňou ?? Ja ti niečo teraz poviem. Ty si to nikdy nemal byť !!!! Pretože si neurobil niečo preto, aby si ju mal a ešte keď to takto napíšeš, tak mi prídeš ako poriadny sebec. Nie je to jej chyba, že si nič preto neurobil. Ona ani možno nevedela, že sa ti páči a jednoducho ťa niekto predbehol. Niekto, kto mal gule ako poriadny chlap a jednoducho jej to povedal a vyšlo mu to. Kamarát, posral si to !!! Teraz jej ale želaj, aby bola vo vzťahu šťastná, pretože ak ju máš naozaj rád, tak jej nič zlé priať nebudeš. Na fľašu a chlast zabudni, ak to nebolo myslené len obrazne. Žiadne dievča ti nestojí zato, aby si kvôli nej pil. Možno len v takých prípadoch keď máte vzťah 3 roky a zrazu je to všetko pekné preč, tak možno vtedy. Inak sa schop a skús sa zamerať na iné dievča.

a_dr1a

Maloktore vztahy dnes vydrzia v dobrom i vzlom, stasti nestasti, v zdravi ci v chorobe az kym tych dvoch smrt nerozdeli. Poznam take vztahy a tiez by bolo krasne taky vztah prezit a s niekym ho zdielat, ale aspon sa pouc sam na sebe, ako to v buducnosti nemas uz viac dopustit. Ze proste ked budes este tak nieco silne ci podobne k zene citit, tak sa neboj zariskovat ci sa bat odmietnutia, a skus to. Oslovit dotycnu, pozvat ju niekam, ist dakde spolu, stretavat sa s nou, nebat sa a ist si za svojim. Praj jej a im dobre. Ono aj tak nikde nie je zas pisane, ze budu spolu navzdy a naveky. A nadej umiera ako sa vravi, posledna. Mozno si sa mal teraz iba naucit, ako sa uz mas na buduce zachovat. Ze nielen snivat fantazirovat, ale premenit svoje sny tuzby na skutocnost a realitu. Laska za to stoji. To len niektori ludia nie

debilakoinak

horsie ze ju stretavam... a neda sa tomu zabranit tak lahko aby som ju nestretol....
kiez by som mohol odcestovat alebo ist zit niekam inam...