Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Antidepresiva

Príspevok v téme: Antidepresiva
prezYvvka

Dobry den. Zacala som brat antidepresiva Escitil na nehorazne uzkosti, strachy atd...beriem k tomu kazdy den magnezium, viete mi poradit este nejaky vitaminy doplnky caje atd ktore by mi mohli dopomoct k liecbe?...mam aj neurol ale nechcem ho brat stale...plus ake cinnosti a sporty napr vam pomohli pri tychto problemoch, ktore vam vyhnali myslienky z hlavy? dakujem...

Tomas12345

No tak proti uzkostiam je velmi dobre zamestnat mozog nejakou cinnostou. Lebo ak je mozog necinny tak sa zacne zaoberat somarina a to uzkostami . Proti uzkosti je tiez velmi ucinne dychove cvicenia, pomale a hlboke dychanie a taktiez pozitivne myslenie a vyvazena strava lebo napriklad uzkost moze vznikat aj z nevyvazenej stravy ked ma telo nedostatok tukov alebo vitaminov.

Jana Lukacova

Dobrý deň, ak môžem poradiť potrebujete venovať pozornosť príčine, myšlienky sa Vám z hlavy nevyženú,rovnako si nepomôžete ich potlačovaním... sú iba symptómom strachu a iných citov, ktoré v sebe potláčate a neprejavili ste ich (sila myšlienok, ktoré Vás prenasledujú odzrkadľuje silu Vašich nespracovaných emócií). Ak sa tak stane Vaše symptómy vymiznú a nebudete potrebovať (časom) ani antidepresíva (tie iba zmierňujú symptómy, ale príčinu neriešia).