Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zapadnutie medzi kolegov

Príspevok v téme: zapadnutie medzi kolegov
bylinkovycukrik

Ahojte..mám taký menší problém, prišla som do novej práce a už som tam istú dobu. Mám veľmi milé kolegyne proste žartujeme smejeme sa, vôbec nevnímam žeby medzi nami boli nejaké zlé vzťahy..len ked sa ide na kávu, jedna kolegyňa zavolá vždy druhú a mňa nikto nezavolá..oni potom kávičkujú a ja ostanem robiť a cítim sa čudne...neviem si to vysvetliť..lebo inak vážne nevnímam medzi nami žiaden zlý vzťah ani si nespomínam na nejakú udalosť ktorá by to mohla spôsobiť..
Zraňuje ma to dosť a potom sa mi aj zle pracuje lebo stále na to myslím, na druhej strane nechcem byť vtieravá že sa k nim len tak pridať...

Jana Lukacova

bylinkovycukrik/vdepke20: Táto nová situácia vo Vás vyvolala emócie, ktorým potrebujete čeliť, aby ste sa prestali trápiť a boli v skutočnej pohode (vnútornej rovnováhe), kedy sa obnoví Vaša intuícia, ktorá Vám už potom napovie, ako ďalej, aký krok podniknúť ;)

vdepke20

ahoj autorka toto riesim tiez... mam novu pracu a som ta uplne nestastna.... minuly ork som robila v uzasnom kolektive sice som mala mensi plat ale bola som tam stastna... vsetky sme chodili na obed vsetky sme si posadali na kavu spolocne... tento rok som prisla do firmy kde som totalne odstrcena kolegyne obeduju spolu a mne je trapne sa k nim pridat...zvlast ked oni sa spravaju ako keby tam nepatrim... neviem co mam robit... neni som tam stastna aj ked mam vacsi plat...proste zo super prostredia som prisla do hrozneho :(

evik032

ahoj dam ti dobru radu... nikdy si od kolegyn na pracovisku neslubuj kamaratstvo.... lebo castokrat je to cele pretvarka... ja som mala dve kolegyne ktore obedovali vzdy bezomna aj ked som im nic nespravila... paradoxne ta jedna bola uplne super teda aspon ja som si to myslela zo zaciatku.. s tou druhou som si nesadla vobec.... a nakoniec som zistila ze ta jedna je tak isto falosna ako ta co som sa s nou nemusela... odkedy som z tej firmy odisla je mi lepsie... najlepsi je muzsky kolektiv...