Nešťastne zamilovaná - šaliem

Príspevok v téme: Nešťastne zamilovaná - šaliem
Salieeem

Zdravím.
Prežívam teraz veľmi ťažké obdobie. Nešťastne som sa bláznivo zamilovala do človeka, s ktorým sa vidím skoro každý deň (v škole), takže vyhýbanie sa, je nemožné.
Mám toho človeka plnú hlavu, nedokážem ani 5 minút myslieť na niečo iné. Som nešťastná, pretože ten človek je dievča. Nepijem, neznášam alkohol, ale asi piť začnem. Nasilu. Vážne ma to privádza k šialenstvu, nechcem kvôli tomu chodiť do školy, pretože stále keď ju vidím, ma to bolí. Bolí ma pozrieť sa a ňu. Normálne cítim, akoby do mňa niekto neustále bodal nožom. Mám chuť plakať, zaspať a nikdy sa nezobudiť. Nechcem sa už viac trápiť, veď čochvíľa sa zosypem. Mám totiž okrem toho aj veľa iných problémov. Ale toto zabilo klinec do rakvy. Idem zošalieť.

Ako to prežiť, keď niekoho veľmi chcete, no nemôžete ho mať ?

Salieeem

zuzulienka34 - Lepšiu alebo lepšieho (som aj na chlapov). Ale áno, máš pravdu. Dúfam, že sa nájde niekto lepší a dúfam, že to bude chlap.

zuzulienka34

Salieeem,
To ta prejde... uvidis odides zo skoly a nebudes na to vobec mysliet a este sa tomu budes smiat...najdes lepsiu ;))

Salieeem

No, v podstate som už žena (mam 19), ale áno, páči sa mi o rok mladšia.
Celé dni len spím, ani sa učiť nestíham, nesústredím sa.

zuzulienka34

haha, tak presne toto som prezivala na strednej...ked som bola v druhom rocniku, prisiel k nam na skolu jeden novy profesor telesnej vychovy a nie len ja, ale aj vsetky dievcata zo skoly boli z neho paf, akurat mna to zobralo o dost viac, az som vymyslala rozne plany ako sa s nim dat do reci kedze ma ucil iba jeden polrok a potom sme dostali na telesnu vychovu stareho, tucneho deda... no vsetky baby z triedy plakali, vratane mna , ale ja som to tak preziiiivala :D a ked som od spoluziacky pocula ze vraj bude mat svadbu s dlhorocnou priatelkou tak to pre mna bola ako dyka do chrbta, to boli depkyyyy aj 3 mesiace vkuse...ja som sa len stale modlila po veceroch ze nech sa rozide a ze nech pride za mnou ze ja som to najlepsie co ho mohlo stretnut a podobne bludy :D aj som blicovala kvoli tomu velakrat lebo ako som vravela spoluziackam - nemohla som sa mu pozriet do oci, ani ho vidiet inak ma prepadol rev na celu skolu :D ale u mna to bolo az tak intenzivne, ze aj ked som zmaturovala a odisla zo skoly tak ma to stale minimalne este 2 roky po tom drzalo a stale som dufala v to, ze ho niekde stretnem a budeme spolu :D ja ti poviem, ze je to len take to skolske poblaznenie...a inak nepochopila som asi vete...ty si dievca a paci sa ti dievca? Ci ako to bolo myslene...:)))

DlVERGENCIA

zamestnaj si hlavu niečím iným, ty riadiš svoj mozog,..
ked ti poviem predstav si ako svieti slnko tak si to vieš predstaviť,
a čokolvek iné... tak jednoducho na nu nemysli...
venuj sa radšej škole.. sústred sa na učivo...

je vela ludí ktorí niekoho nešťastne ľúbia a nezačnú koli tomu piť ani sa koli tomu pod vlak nehádžu... jednoducho si zariadia život inak,.. bez tej osoby.... vybavené!

Tomas12345

Prestanes na nu mysliet jedine tak žesi dáko zamestnas mozog , proste zacni robit daku cinnost robotu a popri robote budes sustredena na tu robotu tak že nebudes mat cas premyslat o tom tvojom dievcati.

Prežívas síce zalubenie no taketo zalubenie ta po case prejde.

Ararat

Treba sa toho cloveka jednoducho vzdat. Nieje to jednoduche ale ine riesenie je zbytocne.
Proste si musis uvedomit situaciu.
Tieto “Lasky”..povedzme ze platonicke..dokazu pekne zatazit nas mozog..(pretoze vec prezivas iba myslienkami)..kedze je platonicka/jednostranna.
Drzim palce! :)