Kedy je správny čas na tehotenský test

Príspevok v téme: Kedy je správny čas na tehotenský test
snazimesa

Ahojte snažíme sa s priatelom o bábo. Chcem sa spýtať kedy si robiť tehotenský test? Styk sme mali 7.10. Krámy mi meškali 3 dni a na 4ty prišla ms. Potom sme mali 18.11. (Cez ms) a ešte aj 23.11 čo bolo pár dní pred plodnymmi dňami. Myslíte, že by som mohla byť tehotná? Ešte plánujeme mať styk v deň čo by mala byť ovulácia práve. Tak sa chcem opýtať, že kedy najskôr sa dá zistiť prípadne tehotenstvo?

0vecka

Nj mas pravdu sranda. Sa mi zda ze ked som to hladal tak vsetky stali okolo 7 EUR. este som si hovoril ze ake je to strasne drahe :).

LAXMI

1. Mne je to jedno :) len som odpovedala na jej otazku, KEDY SI UROBIT TEHOTENSKY TEST.
Ty si tu zacal hned, ze je to drahe a zbytocne.

2. Hadka? Plati bod 1.

Normalne v lekarni, cez net. Test 2 v 1 cena 2 eura. Hod si do googla ceny. Nemam cas to hladat.

0vecka

LAXMI daj link ja som kupoval za 7 EUR. aj kebyze stoji dva tak tu sa kazdy tvari ze zaraba minimalku . takze aj 2 eura by mal byt pre nich peniaz. Akoze mozeme to kludne uzavriet ze ty si myslis ze to ma zmysel a ja ze nie. Dovody sme uviedli a nemusime sa tu hadat :)

LAXMI

Ach jaj, tolko filozofovania okolo tehotenskeho testu. Ved to stoji okolo 1-2 eur. Vidno, ze zijes v Nemecku. Ti sa budu hadat za kazdy cent.
Ked chce, nech si ten test robi po kazdom styku.

0vecka

LAXMI ak to neni uraz alebo nejaky akutny stav tak kludne mozes 2 tyzdne pockat popripade si v tomto specifickom pripade ten test urobit. Ked sa niekto pyta tak ja osobne nepredpokladam specificke podmienky. Takisto mozes povedat ze si ten test spravit ma lebo co ked jej Bill Gates slubil miliardu dolarov ak si spravi skory test??

0vecka

LAXMI nj akoze rtg sa moze robit aj v tehotenstve. Ale tak beriem ze urcite vyhody to moze mat akurat ze takto spravi mozno aj 10 testov kym bude v tom a vie to max o dva tyzdne skor ako kebyze si pocka. Sanca ze by si akurat v tych dvoch tyzdnoch zlomila panvu alebo take nieco je teda dost mala. Navyse si pri najhorsom moze spravit test ked sa take nieco stane.
akoze mas pravdu v tom ze napr ja osobne by som si rtg v takom pripade robit nedal ak by neslo o zivot.

LAXMI

Mala, ale neviem si predstavit odmietnut liecbu, ci RTG vysetrenie z dovodu, ze sa snazia o babo.

Takze, min.10 dni po styku, alebo pockat do nasledujuceho menzesu.

0vecka

LAXMI na to si ma davat pozor aj ked sa snazi otehotniet... ak neberie nejake lieky tak je to imho zbytocne ale ak chce tak si moze spravit aj skor.

LAXMI

Ano, najistejsie, ked nedostanes menzes.
Nesuhlasim, ze tato skora informacia nic neprinesie. Zena si moze davat pozor na uzivanie liekov, alkoholu, fajcenie a RTG.