Kedy je správny čas na tehotenský test

Príspevok v téme: Kedy je správny čas na tehotenský test
snazimesa

Ahojte snažíme sa s priatelom o bábo. Chcem sa spýtať kedy si robiť tehotenský test? Styk sme mali 7.10. Krámy mi meškali 3 dni a na 4ty prišla ms. Potom sme mali 18.11. (Cez ms) a ešte aj 23.11 čo bolo pár dní pred plodnymmi dňami. Myslíte, že by som mohla byť tehotná? Ešte plánujeme mať styk v deň čo by mala byť ovulácia práve. Tak sa chcem opýtať, že kedy najskôr sa dá zistiť prípadne tehotenstvo?

0vecka

s tymi pohlaviami je to mytus.. je jedno kedy to robite pravdepodobnost na pohlavie to neovlyvni.

Ono test si mozes robit aj relativne skoro, ale podla mna su to vyhodene peniaze. Na tvojom mieste sa pozriem kedy ti najneskor prisli kramy za posledne mesiace a ak tam neboli nejake velek odychlky tak pricitaj tam dva dni a sprav si test ak doftedy nepridu.

My sme to mali tiez stylom jeden den nic tak rychlo spravit test atd ale podla mna je to len zbytocny stres a vyhodene peniaze. Asi ma tu budu kamenovat ale aj ked si spravis nejaky skory test a vide ti pozitivne tak tam mas velku sancu na potrat co je zase stres a normalne ak si ho spravis az po mesakni by si o tom ani nevedela.

Nase stare mami testy nemali a naisto vedeli ci su tehotne tak mozno az v tretom mesiaci ak vobec. Navyse tato vedomost ti aj tak vela neprinesie mozno trochu radosti ale aj sklamanie ak to predsa nevide.