Kam chodíte vy ?

Príspevok v téme: Kam chodíte vy ?
Citatelkaaa

Dobrý večer. Už niekoľko rokov mávam depresie, úzkosti a doteraz som nevedela, ako mám blížiacu sa depresiu/úzkosť zahnať. Nedávno som prišla na to, že mi pomáha čítanie kníh, no musí to byť niekde na opustenom mieste, aby bolo ticho. Musím sa totiž plne sústrediť.

Vedeli by ste mi poradiť, na aké miesta mám v takomto prípade chodiť ? Bývam na dedine, ak vám to pomôže.

SOAD

Mne osobne pomáha písanie, čo sa až tak nelíši. Človek si odpútava myseľ. Našla som si korunu stromu na konci dediny, rozprestrela deku. Ale keď je zima, odporúčam, ak máš chápavého partnera alebo aj deti, dohodnúť sa s partnerom, že každý týždeň hoc' ktorý deň si dáš pauzu. On sa na pár hodín postará a ty budeš mať zaužívaný zvyk a prevenciu, ktora ti pomôže dostať sa zo stavov.

DebilZbytocny

Mne sa jedine doma dobre citalo. Ked som bola vonku nesustredila som sa. Skorej viac sledovala prirodu, rusil štebot vtákov a všeličo možné. Alebo ešte v aute skús

Tomas12345

Je fajn ze si nasla riesenie ktore ti dokaze zmiernit uzkost depresiu. Ono ked ide na cloveka uzkost tak je dolezite zamestnat dacim mozog hocicym len nech sa mozog nezacne sustredit na uzkost.

Na depresie je dobrá zmena myslenia. najdenie si cinnosti ktore budu cloveka naplnat a tomu sa venovat. U kazdeho to je daco ine.
Z coho mas vlastne depresie ?

LAXMI

Netusim.
Ja najradsej citam pod dekou a s cajom.
V zahranici oblubene miesta boli parky, na trave, alebo v oblubenom antikvariate, kde som si mohla dat kafe a citat, co som chcela, nebolo to klasicke knihkupectvo ako u nas.

Musis si najst vlastne miesto.