Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nenormalne...

Príspevok v téme: Nenormalne...
barborka83

Dobry vecer....
Mam 19 rokov, cochvila 20 a mam jeden "problem"... byvam este stale u rodicov, ale uz pomaly planujeme s priatelom byvat...ale to teraz neriesim...
Prednedavnom sa k nam do bytovky pristahoval jeden muz, chlap(cca 30 rocny) a musim priznat, ze aj napriek tomu, ze mam 3 rocny vztah, tak ma tento chlap neskutocne pritahuje...ano poviete si ze ta ma ale problemy...nie je to taky problem ze by som kvoli tomu nespavala..ale je mi to blbe, ze ked idem s priatelom ku mne domov, ho stretneme a ja v tej chvili neviem co so sebou..nebodaj ked mame ist vsetci spolu vo vytahu, malom stiesnenom...byva pod nami a vsimla som si, ze byva sam..ale prednedavnom som zahliadla ked som sla schodami domov, ze pred jeho bytom stalo mlade dievca mozno o 2 roky starsie odomna a dost pekna (stihla, vysoka, vysoke topanky...) takze aj pekne nahodena a asi cakala na neho...no a teraz neviem ci to je jeho priatelka alebo kto, lebo nikdy som ju nevidela...len ma napadlo, ze keby to bola priatelka tak by asi mala kluce..proste uplne blbosti uz riesim v hlave lebo na neho myslim a vzdy ked sa stretneme, tak sa na mna usmieva a stale sa ma pyta ako sa mam, a hlavne sa ma pyta na mojho priatela ci sme spolu este a ci nam to funguje co ma dost vyvadza z miery...minule ma dokonca pozval s jeho kamaratom vencit jeho psika, ale zas zacal s mojim priatelom...ze ak mu to nebude vadit a podobne...no neviem co si mam mysliet ale priatela milujem, som mu verna aj vsetko ale toto sa mi este nikdy nestalo, ze by som mala ineho v hlave....

Snowwhite

Barborka, Matusisko ti dobre píše - ty máš plnú hlavu nejakého "debila z paneláku", aj keď sa nás tu snažíš presvedčiť, že ťa zaujíma len tak okrajovo. Veď si prečítaj, čo tu píšeš - sleduješ ho v bráne, pred bytom, na FB, chodíš s ním von, nenápadne počúvaš jeho rozhovory, premýšľaš, kto sú tie dievčatá.. správaš sa ako pubertiačka. A čo na ňom vidíš? Radšej sa venuj škole (práci) a nie špehovaniu suseda, ktorý sa zjavne chce s tebou len zabaviť.

Matusisko_xD

Máš frajera, tak sa oňho staraj a vyser sa konečne na toho chlapíka, ktorý býva vo vašom paneláku. Zamýšľaš sa aspoň trošku nad tým, že máš chlapa a neustále tu vypisuješ o druhom ??? Však ten keby nemal naozaj frajerku čo aj možno nemá a zavolal by ťa k sebe, tak ty by si bez váhania šla aj keby si mala možno tušáka, že to neskončí len pri víne. Máš 19 a ako vidím si ešte hlúpa a nevieš ako sa správať ku vzťahu.

Som zvedavý ako by si sa cítila, keby tvoj chlap tu vypisuje o inej žene, ktorá býva vo vašom paneláku a rozoberá tu ako ho volala k sebe do bytu na víno. Samozrejme by to bolo z tvojej strany zase, že prečo mi to robí v živote som no nepodviedla a bla bla bla a tá žena by bola v tvojich očiach kurva, ktorý ničí vzťahy. Nerob to, čo nechceš, aby ostatní robili tebe ako sa hovorí. Tak sa zobuď konečne a vyser sa na nejakého debila z paneláku.

barborka83

BJ 2 - tak akurat vcera pridal fotku, s nejakym dievcatom, zda sa mi ze to bolo to dievca co mu stalo pred dverami. A dava jej tam pusu na lice, napisal k tomu 3 srdiecka, pozrela som si komentare a ona mu tam pisala nieco v takom zmysle, ze ako sa lubia... tak fakt neviem, co si mam teraz mysliet, ked som ho dnes stretla a pozyval ma , ze ci v piatok k nemu nepridem na vino, ze robi mensiu zurku... a vraj tam budu aj jeho kamarati..nic so ziadnym dievcatom nespominal. Samozrejme som to slusne odmietla, pretoze nie som na taketo "zurky" a hlavne ak su u niekoho v byte.. a mam priatela, ale to neriesim, pretoze tak ci tak by som tam nesla. Ale len tak som sa zamyslala, ze ak by som sla, tak mozno ze by som sa nieco o nom dozvedela viac..len mi to pride blbe, ze len kvoli tomu by som prisla k niekomu na nejaku zurku...

BJ 2

Ano gayovia sa casto obklopuju fotkami so zenami, lebo celkovo kedze su taki zzenstili a do vztahu s dievcatom nezapaju sexualny naboj, teda nic tam nehrozi, vedia si s nimi vytvorit take vacsie blizsie priatelstva. Niektore, ktore to ale o nich nevedia, ze su gayovia, mozu mat ale pocit, ze su babam blizke a prave to je super. Takisto sa tym maskuju, aby to vyzeralo, ze su akoze na dievcata, az umelo to niekedy robia, ze vsade len fotky z dievcatami, hlavne aby ich bolo vela. Vsimol som si to uz, ze gayovia to takto casto maju.

barborka83

bomabalka - Uz mi to aj pravdepodobne tak pride, pretoze akurat dnes som isla domov z obchodu a stretla som ho na spolocnej chodbe sa bavit s nejakym chlapom, o dost mladsim ( bol asi v mojom veku ak nie mladsi) a dohadovali sa o niecom...ja som cakala na vytah kusok od nich, to nie tak ze by som pocuvala cudzie rozhovory :-D. Ale vsimla som si, ze hned ako som prisla do brany a zbadala ho, ako tam stoja obidvaja, tak ma hned pozdravil ze ahoj ahoj susedka ale pride mi ze ked ma zbadal tak ako keby od toho druheho odstupil dalej...a este k tomu mal aj strasne prekvapenu tvar..ako keby som ich vyrusila, alebo ja neviem..nechcem si zas domyslat hluposti...

bomabalka

kludne moze byt gay - mam blizkeho kamarata gaya a tiez ma kopu krasnych dievcat za kamaratky a aj sa s nimi foti a dava tie fotky na FB, fotky z chalanmi tam nenajdes, lebo to, ze je gay, vie iba velmi maly okruh jeho blizkych a nechce to capat na FB, kde ma kadekoho podobne ako tvoj sused, kedze pises, ze ani nepozrel, kto mu ziadost posiela a hned potvrdil...

barborka83

Filip TT -tak ja si neurcujem ze kto ma byt moj partner na cely zivot a kto nie...ako to osud zariadi tak to bude, nemozem teraz vediet ci si budeme napriklad o 2 ,3,4 roky stale rozumiet...

Filip TT

Barborka, ty by si si mala podľa mňa hlavne ujasniť, či už máš vybraného životného partnera, alebo či ešte prebieha výber. Ak už máš vybraného, tak potom rada je, aby si sa tomu ,kto ťa zvádza vyhýbala. Ak ešte nemáš vybraného, potom rada je, aby si tomu svojmu priateľovi nedávala takú skalopevnú istotu, že sme svoji a ideme spolu bývať. Proste si najprv ujasni toto a podľa toho sa k tým mužom správaj.