Dobry vecer....
Mam 19 rokov, cochvila 20 a mam jeden "problem"... byvam este stale u rodicov, ale uz pomaly planujeme s priatelom byvat...ale to teraz neriesim...
Prednedavnom sa k nam do bytovky pristahoval jeden muz, chlap(cca 30 rocny) a musim priznat, ze aj napriek tomu, ze mam 3 rocny vztah, tak ma tento chlap neskutocne pritahuje...ano poviete si ze ta ma ale problemy...nie je to taky problem ze by som kvoli tomu nespavala..ale je mi to blbe, ze ked idem s priatelom ku mne domov, ho stretneme a ja v tej chvili neviem co so sebou..nebodaj ked mame ist vsetci spolu vo vytahu, malom stiesnenom...byva pod nami a vsimla som si, ze byva sam..ale prednedavnom som zahliadla ked som sla schodami domov, ze pred jeho bytom stalo mlade dievca mozno o 2 roky starsie odomna a dost pekna (stihla, vysoka, vysoke topanky...) takze aj pekne nahodena a asi cakala na neho...no a teraz neviem ci to je jeho priatelka alebo kto, lebo nikdy som ju nevidela...len ma napadlo, ze keby to bola priatelka tak by asi mala kluce..proste uplne blbosti uz riesim v hlave lebo na neho myslim a vzdy ked sa stretneme, tak sa na mna usmieva a stale sa ma pyta ako sa mam, a hlavne sa ma pyta na mojho priatela ci sme spolu este a ci nam to funguje co ma dost vyvadza z miery...minule ma dokonca pozval s jeho kamaratom vencit jeho psika, ale zas zacal s mojim priatelom...ze ak mu to nebude vadit a podobne...no neviem co si mam mysliet ale priatela milujem, som mu verna aj vsetko ale toto sa mi este nikdy nestalo, ze by som mala ineho v hlave....
Nenormalne...
A potom sa hovori, ze ludia su monogamni no neviem.
barborka, mozno sa ti nebude pacit co napisem, ale holt, budem uprimna.. ;-)
ja som mala dlhorocny vztah a v istych ohladoch som bola podobna tebe. ziadna nevera, tvrdenie ako dotycneho milujem neskutocne,... ale aj pokukovanie po inom muzovi, tvrdenie, ze nic pre mna neznamena, nazory "mozno si o 3-4 roky nebudeme s priatelom rozumiet".... po x rokoch sme sa rozisli. a s odstupom casu mozem povedat, ze laska ktoru som citila k svojmu uz ex asi nebola TA laska o ktorej sa vsade hovori...
v sucasnosti mam uz iny vztah. netrva par tyzdnov, ani par mesiacov, ale par rokov a moje pocity su ine. neviem si predstavit, ze by som sa dokazala zakukat do ineho muza, neviem si predstavit, ze by ma dokazal iny muz zaujimat tak aby ho riesim tolko v hlave ako ty pana suseda,... a neviem si predstavit, ze by sme si o 3 roky mali prestat rozumiet. ano, niekde hlboko hlboko v sebe mam, ze rozchody/rozvody sa stavaju. ale ta istota mojim vztahom, istota, ze spolu vsetko zvladneme, istota ze nas vztah je silny, ... mi nedovoluje drzat si v hlave myslienky, ze o 3 roky to bude fuc... a az teraz mam pocit, ze je to TA laska...
nejdem ti hovorit aby si sa s priatelom rozisla, to nie.. nejdem ti hovorit ani, ze ho dostatocne nelubis (aj ked z mojich skusenosti by to vyplyvalo..).. len som ti chcela ukazat aj takyto nazor.. aby si sa mozno trochu nad tym celym zamyslela.. ale cas vzdy vsetko ukaze :-) drzim ti palce
A riesit tu na piatich stranach ako pubiska, ze sa na teba sused usmial, ked mas vztah je na koho???
fikifiki - tak ako vidim si pekny primitiv, pis si co chces, IQ mas na bode mrazu, ako som si vsimla, lebo ked napisem 30x tu istu vec a nejaky nechapavy clovek ako ty mi napise 31 raz tu istu vec, tak to uz je fakt na odbornika:) pekny den prajem, uz na teba nebudem reagovat
Tie pocity si nepoznala ani ked si zacinala ten vztah? :D
Chovas sa ako pubertacka, sledujes ho na FB, porovnavas sa so zenami ktore stretava a ma na fotkach.
Zobud sa. Zrejme tym zenam nesiahas ani po paty.
fikifiki : pisem niekde, ze som sa na neho namotala? Ja len tieto pocity nepoznam, kedze mam od 16 vztah...tak sa zamysli trosku nad tym ake sprostosti pises.. a ze ja sa potom chovam ako pubertiacka :) chod fikat niekde inde, vidim ze tvoj nazor nikde nevyuzijem...
To co mate potom za vztah, ked sa namotas hned na prveho, co je na teba mily?
Priatel by mal castejsie robit fikifiki, bo to zrobi sused :D
Chovas sa jak pubertacka.
fikifiki - haha tak nad tymto som sa zasmiala. :)) asi neuveris, ale mam dost kamaratov muzskeho pohlavia a ano moj priatel o nich vie, takisto ako on ma kamaratky a tiez o nich viem :) a ano viem rozoznat kamaratstvo a motanie sa na niekoho. A labilna urcite nie som :)
No a nie si ty ta ista, co v robote cumi na kolegu a doma na suseda?
To, ze sa na teba chlap usmeje a pozdravi zato sa nemusis hned na neho vesat.
To nevies byt kamaratka s niekym?
Labilne zeny si hned domyslaju, ze s nimi nieco chce mat.
Lollka - tak asi uz mi doplo aky je, ale ja nebudem k niekomu neprijemna, ked on ku mne je normalny.
A aby som to spravne vysvetlila, on nie je podliezacky, my ked sa nahodne niekde stretneme, tak normalne sa rozpravame... ani na mna nehadze oci, takisto ako ja na neho nie ( aj ked ma ocaril, ale iba na pohlad) a ani sa ma nechyta, dodrzuje normalnu vzdialenost odomna, ani sa o nic nepokusa..
Ako mozno ze viac riesim, co by si o mne myslel keby som zrazu bola taka, ale ja celkovo nie som taka, vyhovorky nie su moja parketa.