Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nenormalne...

Príspevok v téme: Nenormalne...
barborka83

Dobry vecer....
Mam 19 rokov, cochvila 20 a mam jeden "problem"... byvam este stale u rodicov, ale uz pomaly planujeme s priatelom byvat...ale to teraz neriesim...
Prednedavnom sa k nam do bytovky pristahoval jeden muz, chlap(cca 30 rocny) a musim priznat, ze aj napriek tomu, ze mam 3 rocny vztah, tak ma tento chlap neskutocne pritahuje...ano poviete si ze ta ma ale problemy...nie je to taky problem ze by som kvoli tomu nespavala..ale je mi to blbe, ze ked idem s priatelom ku mne domov, ho stretneme a ja v tej chvili neviem co so sebou..nebodaj ked mame ist vsetci spolu vo vytahu, malom stiesnenom...byva pod nami a vsimla som si, ze byva sam..ale prednedavnom som zahliadla ked som sla schodami domov, ze pred jeho bytom stalo mlade dievca mozno o 2 roky starsie odomna a dost pekna (stihla, vysoka, vysoke topanky...) takze aj pekne nahodena a asi cakala na neho...no a teraz neviem ci to je jeho priatelka alebo kto, lebo nikdy som ju nevidela...len ma napadlo, ze keby to bola priatelka tak by asi mala kluce..proste uplne blbosti uz riesim v hlave lebo na neho myslim a vzdy ked sa stretneme, tak sa na mna usmieva a stale sa ma pyta ako sa mam, a hlavne sa ma pyta na mojho priatela ci sme spolu este a ci nam to funguje co ma dost vyvadza z miery...minule ma dokonca pozval s jeho kamaratom vencit jeho psika, ale zas zacal s mojim priatelom...ze ak mu to nebude vadit a podobne...no neviem co si mam mysliet ale priatela milujem, som mu verna aj vsetko ale toto sa mi este nikdy nestalo, ze by som mala ineho v hlave....

barborka83

svihadlo - prepac, ale to su dost osobne veci, ktore nebudem pisat cudziemu cloveku.
Pozornost mi nechyba, mam jej vela od strany priatela, sme spolu skoro kazdy druhy den...a napisala som niekde, ze opustim svojho priatela kvoli nejakemu susedovi? Nechapem preco si ludia vymyslaju...

Lollka

Ja som zazila aj chlapa a bohuzial to bol tiez sused co mal zrejme nejaky komplex a balil vsetko zenskeho pohlavia. Bolo mu jedno ako vyzera, kolko ma rokov, balil aj o 20 rokov starsie, aj mladsie proste vsetko. Vsetky chcel len pretiahnut a ak sa mu to podarilo tak ich hned odkopol. Samozrejme skusal to aj na mna, ja som nemala zaujem, mala som priatela, tento sa mi nepacil a s tym spravanim mi prisiel nechutny. Bol hrozne vlezly a dotierny, nestacilo mu 100x povedat nie, takychto treba potom tvrdo poslat do ...

Lollka

Je uplne normalne ze aj ked si v peknom vztahu moze ta ocarit niekto iny. Toto sa stava vsade, len rozumni ludia co si zakladaju na dlhodobom vztahu sa nedaju zlakat a partnera neopustia ani nepodvedu. Je skoda opustat nieco co funguje a podvadzat partnera je cesta do pekla. Ten tvoj sused je zrejme pekny devkar ked ma na fb fotky s mnozstvom dievcat, jednej tam vyznava lasku a teba laka do bytu. Co by si od takeho mohla cakat, ta pretiahne a pojde dalej. Uz si o nom zistila dost tak odporucam ukoncit s nim priatelstvo na fb a nesledovat ho tam. A v dome sa mu vyhybat co najviac sa da. Zide z oci, zide z mysle. Ked ho stretnes, nedavaj mu najavo zaujem, nerozpravaj sa s nim, pokial on bude chciet pokecat na nieco sa vzdy vyhovor, napr. si unavena, doma ta caka priatel a mate nieco dohodnute a pod. Davaj mu najavo nezaujem a chlad, jeho to postupne prejde niekam ta pozyvat.

svihadlo

švihadlo ste preskákali?

podľa mňa ti niečo chýba ako napr. pozornosť, ktorú ti dáva sused pri vašich náhodných konverzáciách.

inak ak človek naozaj miluje, nevie si predstaviť, že sa to môže o 3-4 roky pokaziť a prestane si s druhou stranou rozumieť...

chápem, že chceš byť dobrá, verná, ale proti vlastným pocitom to nedosiahneš.

barborka83

Filip TT - Tak ako som spominala, s priatelom nie sme spolu 1 mesiac a je samozrejmost, ze uz vela veci sme preskakali..Priatel je uplne ina povaha ako ja, kebyze mu neustupim vo vela veciach, bolo by to uz davno v haji. Tak isto, ako on ustupuje mne. A nie, tento nas vztah nie je iba o ustupovani, aby sa tu toho zas nejaky mudrlant nechytil.. Nas vztah je o kompromisoch z velkej casti a celkovo sme sa najvzajom zmenili. On mi ukazal nejake veci, ktore mi teraz tak vyhovuju, aj ja som mu ukazala vela veci, ktore tiez tak teraz robi. Ale je to na obidvoch, aby sa vo vztahu nasli.

Filip TT

barborka - píšeš, že nemôžem vedieť, či si budeme rozumieť aj o 2-3 roky. Ja to viem - nebudete si rozumieť. V skutočnosti si totiž nerozumiete už teraz, len sa to ešte neukázalo. Život ale prinesie situácie, keď sa vzájomné neporozumenie v tej-ktorej oblasti odhalí a budete s tým musieť niečo robiť. To nebude tak, že si naraz nerozumiete v niečom, v čom ste si doteraz rozumeli, to sa len na svetle Božom ukáže niečo, v čom ste si doteraz nerozumeli nikdy.

Takže môžeš s tým na 100% rátať, že vzájomné neporozumenie sa prejaví. S každým. Ide len o to, či to neporozumenie chceš s tým človekom prekonávať. Lebo neporozumenie sa prekonáva tak, že toho druhého viac rozumieš, aj keď to ide proti tvojmu vkusu, aj keď ťa to zraňuje a vadí ti to. Vtedy toto všetko musíš v sebe zaprieť a vyjsť tomu druhému v ústrety svojim porozumením.

Takže ide o to, či si odhodlaná sa takto prekonávať s týmto človekom, alebo nie.

barborka83

Snowwhite - myslim si, ze som uplne ina, ako dnesna mladez v mojom veku, no viem, ze som este mlada a este sa toho vela moze zmenit.. myslim moje nazory, pocity a podobne. Ostatne dievcata v mojom veku sa vesaju po kazdom chlapovi, co mne sa hnusi. Neviem si to ani predstavit.. k tomu, v tejto dobe, je vecsina chlapcov suknickari, namysleny a nevedia sa postavit na vlastne nohy. Vobec nerozmyslaju o buducnosti ani o tom, ze by mohli milovat iba jednu a s tou prezit mozno az do konca zivota.
Preto som rada za to, co mam. Mam uzasneho priatela, pri ktorom viem, ze ho neskutocne lubim.
Samozrejme ako som pisala, moje city sa mozu zmenit, za par rokov si nemusime rozumiet...
Nepozeram sa na to cez ruzove okuliare a napisem to na rovinu, priatelovi som to povedala tiez takto a mame obidvaja rovnaky nazor..
K veci, ja ho neriesim nonstop cely den, od rana do vecera..ja neviem preco si to myslis.. ja som takuto situaciu este nikdy nezazila a to som videla uz kadejakych krasavcov.. preto opakujem, ze toto je dovod preco som tuto temu zalozila.

Snowwhite

Barborka, keby ťa ten sused nezaujímal, tak tu o ňom toľko nevypisuješ, to je asi logické, nie? Keby si ani len neuvažovala o tom, že by si si s ním prípadne mohla niečo začať, tak ho vnímaš rovnako ako všetkých iných susedov (t. j. zavrieš za sebou dvere bytu a už si na nich ani nespomenieš). Tak si už konečne priznaj, že ti nie je ľahostajný, pred nami sa tu nemusíš pretvarovať. Asi ti v tom tvojom "vzťahu" niečo chýba, keď ťa očarí prvý sused, ktorý sa nasťahuje do vášho domu. Si ešte veľmi mladá a nevyznáš sa v sebe, ale neboj sa, časom sa naučíš správne to pomenovať :). Len aby už nebolo neskoro..

barborka83

Matusisko, Snowwhite - takze takto, uvediem to na pravu mieru, lebo asi neviete citat s porozumenim :) , prva vec je, ze mna by v zivote nenapadlo, podvadzat vo vztahu, ak by som to mala v plane, tak by som sa v prvom rade rozisla a az potom by som nieco riesila. A niesom tento typ dievcata. Druha vec, ja absolutne nikoho nespehujem, ani neodpocuvam, napisala som tam dost zretelne, ze pan susedko bol v spolocnych priestoroch, kde sa vsetko ozyva a bol od mna asi 5 metrov. K tomu, rozpraval dost hlasno, takze sa nedalo prepocut, co rozpraval. K tomu Facebooku, mam ho pridaneho v priateloch, takze asi logicky mi vybehla jeho spominana fotka po mojom prihlaseni. Dalsie, nikdy som ho v brane nespehovala, ani neodpocuvala pri dverach. Neviem odkial ste toto zobrali. Tretia vec, ja som pozvanie na vino odmietla, uviedla som aj dovod preco(dokonca 2), ale ako hovorim, chyba vam schopnost citania s porozumenim, dokonca som odmietla aj pozvanie na vencenie psikov s jeho kamaratom. Jedine co mi mame medzi sebou, su nahodne stretnutia pri bytovke, alebo v bytovke a bavime sa akurat tak o tom, ako sa mame a podobne blbosti.
K tejto veci este, ja som napisala tento prispevok z toho dovodu, lebo v takejto situacii som sa este neocitla. Chcela som iba vediet, ze ci take nieco prezivaju aj ine zeny, ktore maju este dlhsie vztahy ako ja, popripade manzelstva. Nic viac, nic menej. Je to iba o mojich pocitoch.