Keď klikneš zistiš

Príspevok v téme: Keď klikneš zistiš
Someoneisback

Dobrý deň,mám 14 rokov a od zajtra som sa rozhodol cvičiť a chodiť každý deň do fitka lebo doma ma to už nebaví a necítim nič,mám cukrovku kvôli ktorej neviem pribrať tak sa vás chcem opýtať či mám mať dietu kvôli fitnessu,myslím či mám povedať mame nech mi varí inač alebo môžem jesť to čo varí aj keď je to trocha mastné.Ďakujem za odpovede a komenty typu ´´Nechoď každý deň´´ si nechajte.

miluckaa32

To je pekne ze chces chodit do fitka, ale uvedom si, ze mas cukrovku...a jedz pekne to, co doma mama vari a nevymyslaj...pohyb je super, alebo nejaky sport(futbal, basketbal...) ale neviem ci fitko a este aj kazdy den, to si velmi veselo predstavujes...kazdy den sa ani chodit necvici teda aspon na zaciatku(svaly potrebuju aj zregenerovat) a ak mozme vediet, preco si sa takto rozhodol? To len kvoli tomu ze ti nejde pribrat? A co cakas ze 2 tyzdne pojdes cvicit a budes mat svaly a o 10 kg viac? Si uvedom, ze najprv aj tak schudnes, az potom zacnes pomaly naberat svaly, ale to by si musel intenzivne cvicit a vsetko si rozplanovat+doplnky a strava. Co si nemyslim ze by sa ti chcelo a este by si to mal odost komplikovanejsie kvoli tomu ze mas cukrovku, takze by si na nu musel brat ohlad.. radsej nevymyslaj, chod si zahrat 3x do tyzdna futbal alebo nieco a uvidis ze sa budes citit dobre...

Spravca

Ty by si mal jesť jedenie podľa choroby. Nie že jesť jedenie podľa športu. Zdravie je duoležitejšie ako šport.

LAXMI

No hlavne by si mala mat upravenu stravu kvoli cukrovke a pohyb ano, ale neviem teda, ci fitko je dobry napad, lebo enormne zataze pri cukrovke by nemali byt.