Masticha active,,ľudia potrebujem poradiť,,koľko balení ste vybrali,,na zničenie helikobaktera. Keď lekár sa vyjadrí, že ste rezistentná na ATB.,liečba nezaberá.,tak som sa rozhodla pre Mastichu.
Helicobakter pylori,,,, /Masticha/
Este si neskusila a uz sa posmievas.
Ja som helikobaktera mal a brokolica mi pomohla. Viem, ze pomohla aj inym. Najjednoduchsie riesenie byva najlepsie. Moc brokoki neni dobre, bo obsahuje vela siry, tusim.
Kycera, ďakujem za krásne prianie :) nech sa ti splní po čom túžiš..
Brokolica, tak ako doplnok, súčasť je dobrá určite.
Verím, že príde deň, keď si poviem, že stal sa zázrak.
Som rada, že si postrehla JEDNU z troch info, na kt. som Ťa upozornila a na kt. si mohla ďalej stavať. Ak sa HP nezbavíš, nebuď smutná, lebo brokolica je cesta NEprebádaná, je to len štúdia. Pomôcť môže ako prevencia proti nákaze. A medzi môže a pomôže je ROZDIEL.Tebe nech pomôže!!! : )
Vďaka Kycera. Vedel si, že dokonca existujú aj tobolky sulforaphal,, kebyže v hypermarkete práve došla brokolica.
Nie, nezabudla, lebo uz som to pisala.
Staci kusok surovej brokolice pred kazdym jedlom, urcite nie 1,5 kg :))
@ LAXMI,
nezabudla si niečo dodať? : D
@ Jana,
skonzumuješ denne 1,5kg brokolice??? : D Látka sulforaphan, kt. má antibiotické účinky, sa najviac koncentruje v klíčkoch brokolice. Dobrú chuť!
Ano, uplne surovu brokolicu.
LAXMI,,kde berieš tú istotu, že sa nedá celkom úplne, raz a navždy spravíť za tým bodku.., Bolo obdobie, keď som bola z toho vonku, / a tom som nemusela brať žiadne ATB, na ktoré som rezistentná, prišlo to samé od seba, len som brala istý čas lieky na žalud. šťavu/ po čase sa vrátil., ano, ale ako píšeš možno následkom oslabenej imunity., chápem ten súvis. Aj imunitu som mala roztrúsenú,,davala som dokopy liekmi od imunológa. Jeden veľký kolotoč. Tak otázka znie, čím podporiť trávenie....vďaka.
A tá surová brokolica, myslíš úplne celkom? či sparenú?
Môžem skúsiť, vďaka.
Masticha / nejaká živica zo stromov/ ,,Pre pacientov s alergiou na epoxidy je nebezpečný najmä kontakt s nevytvrdnutým alebo nedokonala vytvrdnutým epoxidom.,,,pri alergií na epoxidovanú živicu...ach nie,,asi ani tá masticha by nebola premňa vhod.
asi by tu bola najlepšia akupunktúra-odstráni podstatu a problém zmizne
Pokojne vyskusaj, co chces z uvedenych moznosti, ale urcite sa ho nezbavis. Mozes dosiahnut vymiznutie priznakov choroby. Ako som uz napisala, jednoducho sa nim nakazis znovu.
Ide o to, aby jej nieco pomohlo a nie kto ma pravdu, nie?