Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Helicobakter pylori,,,, /Masticha/

Kycera

To si "rezistentná" na všetky ATB, kt. sa v obmenách podávajú v 3 až 4 kombináciách? Toto máš najistejšiu a najrýchlejšiu cestu ako sa HP zbaviť!
S Mastichou Ti neporadím, ale ako alternatíva funguje rada od Faith Healer - habanero. Ak Ti bude robiť problémy, môžeš vyskúšať niečo slabšie - fatalii, jalapeno. Vyskúšať môžeš aj zapping, zaberá!!!

LAXMI

A ja som jej radila Mastichu?
Ja som jej radila surovu brokolicu pred jedlom. Skus si dat nieco stiplave, ked mas Helicobaktera, skape od bolesti zaludka.

To je ten problem, ze jeho nezabijes. Po liecbe bude, len v remisii. Nakazit sa s nim totiz mozes kdekolvek. Priborom, poharom a neznicis ho ani v umyvacke riadu pri vysokej teplote. Takze aj, ked si ho mal, pocas toho si musel jest aj pit, alebo sa najes a napijes niekde v kaviarni, restauracii. Takze tak, ako niekto nakazi teba, ty nakazis dalsich.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

LAXMI

Zo stiplaveho ti bude zle a boliet zaludok.
Helicobakter sa vyliecit neda. Tuto bakteriu ma v tele kazdy, nie u kazdeho vyvola problemy. Niekoho imunitny system si s tym dokaze poradit, ze si to za zivot ani nevsimne.

Takisto sa ti problemy mozu vratit, ked sa ti oslabi imunita.
Jedno na druhe nadvazuje: traviaci system - imunitny system - helicobakter. Tocis sa v kruhu, zle travenie je zaciatok, oslabi sa imunita, prepukne Helicobakter, kvoli nemu sa ti nevstrebavaju ziviny a ani ziadne doplnky, nemozes posilnit imunitu. Nezameriavaj sa na Helicobaktera a ani na imunitu, ale na pociatok, kde to zacalo aj skonci. Na travenie. Pri kazdom strese sa ti problemy mozu znovu vratit.

Skor nez vyskusas Mastichu ti odporucam surovu brokolicu. Pred kazdym jedlom schrumkaj kusok. Vela ludi s tym ma dobre skusenosti.

Faith Healer

Jana xixi

Ale vážne,, kto mal skúsenosti s mastichou a rád by sa o tom podelil.
Či naozaj stojí zato investovať, nestojí málo.
Budem rada a vďačná.

Jana xixi

Ale vážne,, kto mal skúsenosti s mastichou a rád by sa o tom podelil.
Či naozaj stojí zato investovať, nestojí málo.
Budem rada a vďačná.

Faith Healer