Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som introvert ?

Príspevok v téme: Som introvert ?
NeviemCoRobit

Ahojte ľudia. Už odmala moj život ťaží jeden obrovský problém. Tiahne sa to so mnou a som proti tomu bezmocná.
Ide o to, že mám v sebe pocit akoby som bola za niečo vinná /popritom nato nemám dovod/, mám pocit akoby ma každý človek videl ako zlú a odmietal ma. Už v školke som sa všetkých stránila. A pokračuje to doteraz. Popritom chcem byť s ľuďmi, chcem sa uvolniť. Nikdy ma nikto neodsudzoval práve naopak, vždy boli ku mne všetci milí. Ale nech robím čokolvek cítim tie silné pocity a je mi to nepríjemné. Všetkých ľudí od seba doslova odháňam, vyhováram sa, aby som sa nemusela stretávať, neozvem sa, neodpíšem ... Vačšinu času trávim sama vo svojej bubline...Chápem, že niekto je introvert a cíti sa najlepšie práve keď je úplne sám v klude..... Myslíte, že aj ja som introvert ?
Je mi smutno samej, ale keď to skúšam s ľudmi cítim ten silný blok z nich... Ale prečo ?
BTW SF to tiež asi nie je, pretože nemám strach z komunikácie, skor je tam také nestotožnenie ... Akoby som z iného sveta....
Prosím ak toto niekto prekonal ...poraďte ako ...

NaRovinu

Tak preložím: BTW SF to nie je.
Preklad: Mimochodom (by the way), sociálna fóbia (SF)

Tiež sa na mňa malé deti pozerajú tak zhrozene, ale to preto, že som škaredá. Aj keď, niekedy aj tak rozmýšľam, prečo to robia.

Mia77

... By The Way Sociálna Fóbia.. :)
tiež som iná :) aj introvert. Ozvi sa ;) .
Pre mňa to býval dlhé roky problém tiež, už som z toho kŕču vonku ;)
london.sisi@post.sk

NieSomRobot

U detí v skolke (navrat do minulosti) nejde o to, ci ta vidia ako zlu a preto ta odmietaju. Tie deti nevedia podla mna rozlisit zla alebo dobra,ide o to, ze z nejakeho dovodu im nepasujes. bud ty im alebo ony tebe.ty si napisala ze ony tebe nepasovali:Už v školke som sa všetkých stránila.
Ludia sa riadia aj (alebo hlavne)pocitmi,toto je tazko hodnotit.Iste je,ze su to velmi silne vplyvy,lebo len tak hocico cloveka zasa neovplyvni.Zda sa, ze ty uz co-to za sebou mas,takze sama dobre vies,ci si, alebo nie introvert.Kazdy clovek je aj introvert,iba miera tejto vlastnosti je rozna.Mozno mas skusenost s "toxickymi vztahmi" a preto si introvert.
Na zaver:neviem,co to je BTW SF?