Ahojte rok som bral antibiotika na tuto mrchu na prestavky uz som povedal dost stacilo mate niejdo nejaky receot skusam tinkturi na boreliozu niekedy v minulosti ma musel stipnut kliest dlho bolo ticho a teraz sa ozvala podla testov mam iba ig hodnoty tusim 7 micku neviem co to znamena ale je mi nahovby slaby som cely den neschipny nic robit prosim kdo sa strtol s tymto a co mu pomohlo diky moc ahojte.
Chronicka borelioza
Dobrý deň,
na imunitu je dobré Polyoxidonium. Býva v injekčnej forme, ale tú Vám musí predpísať lekár na recept. Bývajú aj čipky, je to jednoduchšia aplikácia. Používajú sa na rôzne ochorenia, slabá imunita, alergie, infekcie, onkologické ochorenia, boreliózy, chlamýdie,... Dávkovanie závisí od ochorenia. Kto by mal záujem, viem zohnať čipky. napíšte na mail tinuska111@centrum.sk
Ja mam chron. neuroboreliozu, rok brat atb je sprostost ? A co je potom brat 5 ATB naraz rano a vecer 2 roky vkuse ? Ano je to sprostost ale len vtedy, ked tie ATB jes samotne, to je teda KOKOTINA, musis k nim pridat nieco silne na virusy, taktiez kandidu, plesne, parazity a najme najme posilova imunitu polyoxidonium !!!!!!!!!! Pridat napr aj Buhnera... len takto sa toho da bavit, nijak INAK to nejde !!!!!
No to je jasne ze rok atb je podla mna najvacsia sprostost. A vies normalne fungovat ? Ako tak lebo mna to polozilo na pnku dlhodobu mam mrte unavy rano este dobre ale poobede mi to zacne otras.
ako som zistila,ze mam borelu, postipalo ma asi desat kliestov v prieebhu roka dvoch, potom divne stavy, potom typicke priznaky borely, a nakoniec potvrdena testami na svk, WB testy, presne- v triede IgM Aj IGG..takze neni co riesit, mam tu svinu chronicku..
liecim sa iba radami tu z fora, prieci sa mi rozum brat rok atb:( tolke tyzdne atb uz asi stacili,dufajme..:(
Niham qko si na to dosla ze to je borela a ako ti to prebiehalo ?
Ak môžem rad by som odporučil produkt, ktorý je nato vhodný:
miroslavputis.myduolife.com
Je to dobra pliaga co s nou ? Ako dalej.... antibiotika jest stale to je podla mna hlupost zdravy rozum mi nedovoli.
Mne to zacalo pred par rokmi ale preslo po troch mesiacoch. No a tento rok cely a este volaco z minuleho zacalo mi to jemne zvysenou teplotou neviem ci aj tebe tak ? Kolena ma bolia a klby celkovo kolena najviac citim sa slaby malatny ostal som oraceneschopny pobehal som milion lekarov a milion mudrcov nic vsetci ze ok jedine v elise mi skocila borela v igg tak som sa dopatral sam co vlastne to je a co to robi a vlastne ze to neni orevhodene ako je u lekarov ale chronicke jem vselijake babickine kraviny alr zatial nemam poxit uspechu.....
mna tiez kedysi postipalo x kliestov, a ta mrcha sa mi neprejavila a spala vo mne, ja mam hodnoty sice Nizke na testoch,ale slabo pozitivne, je jasne,ze ju mam, liecila som sa iba 6 tyzdnov na tuto preklaitu mrchu pomocou atb,ale nezabrali mi vobec, este by som povedala ze mi zhorsili priznaky,( krce v nohach, malatnost, bolest svalov, klbov, unava),ale borela je ina zakerna svina,to musim uznat...netusila som,ze ju mam, az testy na infekcnom po rokoch mi to potvrdili, co je smutne,kedze roky s nou zijem. Teraz idem na testy znova,ci ju mam "este"...brala som na nu cefuroxim, doxycyklin, makrolidy, asi troje druhy atb, ani jedny nezabrali, takze je v chronickom stadiu logicky,moja doktorka vsak tvrdi,ze ju ma kazdy dnes skoro,ze nech z toho nerobim melodramu. Kolabuje mi z nej imunitny system mam taky dojem, chytim kazdu infekciu,ale nechcem stravit rok na atb.
Tak sa leicim sama- rady od rng som pocuvla,serapeptaza, extrakt z olivovych listov, vilcacora,oreganovy olej, poctivo kazdy den si davam,tak uvidim,ci zabere...na tu marhu..ale tiez som v tahu neviem ako z toho vonku:(
Nájdi si tému Albertová. Myslím, že sa zaoberá aj týmto ochorením.