Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Agorafobia

Príspevok v téme: Agorafobia
omama

Rozhodla som sa bojovat s agorafobiou.....

A celkom sa mi dari, aj bez odbornikov, lebo viem co mi je a aj preco to vzniklo....
Hladam nejake forum, typu anonymni alkoholici a pod, kde si ludia vymienaju skusenosti, navzajom sa povzbudzuju, a pod.....

Ak viete, poradte, lebo na vseobecnom fore sa mi nechce vysvetlovat, preco nedokazem iste veci, a ze to nie je o lenivosti.....

Podarilo sa mi uz urobit dva kroky, a dufam, ze sa mi bude darit aj dalej, ale potrebovala by som spriaznenu dusu, co mi nebude pisat, veci typu, to je blbost, ze nechces ist za postarom, a nedokazes prekrocit branku, to je len lenivost, tak sa prihlaste, niekto, co zaziva to iste........v ramci nezavaznej a anonymnej komunikacie, .....cez email.....vobec nepotrebujem vediet, osobne udaje ziadne, ide mi o pocity, skusenosti a uspechy ci neuspechy......

LadyL

Agorafobia - 10 rokov som s nou "zila"|... ALE - Ti co nou trpite - ziadny lekar, psycholog, lieky Vam NEPOMOZU - oni ju len potlacia.. Agorafobia nevznikla vo Vasej dusi ci v hlave.. vznikla vo VASOM TELE.. Ked lekari nevedia urcit z coho to vznika, pripisuju to psychike... Presla som si peklom, nechapala preco nemozem zit ako ostatni ludia.. Stale mi chceli davat ANTIDEPRESIVA.. Az... pred cca rokom som objavila cez znameho CUTLEROV PROTOKOL a Wilkingov Protocol ... Najprv som tomu neverila ako ma to moze zbavit depresii ci uzkosti panickych zachvatov.. Dnes je to 9 mesiac co robim protokol a ... Sice nastal herx a som v DUMP faze... dakujem za objavenie zivota, najdenie seba samej a zbavenia sa depresii... Ak mate zaujem ziskat svoj ZIVOT spat tak neberte antidepresiva nenavstevujte psychologov ( to mozte hadzat peniaze z okna-rovnaky efekt) Pochopte, ze vsetko co citite , Vam sposobuje TELO , telo ktore sa potrebuje uzdravit ... Zacnite detox kovov a zbavte sa parazitov... Ja mam pocit, ze som sa po 31 rokoch narodila.. moje tazke depresie su prec... Zacinam zit ZIVOT ktory mi bol odopreny.. Tak zacnite googlit a najde si potrebne info, keby to tu zacnem rozpisovat tak je to na cely den.. Ak neviete po anglicky, pouzite translator... Je to uplne jednoduche... zbavenie sa amalgamov-ak ich mate, Doplnanie vitaminov a mineralov, ALA atd... V ZDRAVOM TELE ZDRAVY DUCH !

viedencan

Ahojte uz dlhsiu dobu trpim agorafobiou ktoru mi sposobil pravdepodobne urcity liek problem je v tom ze niesom spritomneny zaklad problemu bude podla mna asi v ociach trochu mi pomaha ked sa divam do cierneho alebo ked si rukou mavnem pred ocami ale to su len take jemne a chvilkove zlepsenia nepoznate niekto na to kvapky do oci ktore by mi mozno rozsirili zrenicky alebo nieco podobne pouzivam kvapky ktore su na vysusene oci citlive na svetlo volaju sa optive plus ale to tiez len trochu pomaha primam hocijaku radu MOZNO JE PROBLEM INDE lekari mi zatial moc nepomohli , dakujem za rady

nikolaolakola

Ahoj presla som si tym až som skončila v nemocnici. Kludne mi napiš nikolwawrekova@gmail.com poradim, popiseme ...rada si ta vypočujem , viem ake tazke to je