Zdravim,
Uz je to jedna z poslednych moznosti preto pisem sem, bol som uz na vela vysetreni, tak ak by bol niekto tak dobry a poradil, kde este mam ist.
Popis problemu:
Je toho viac a neviem ci spolu suvisia ale napisem vsetky. Najdlhsi problem je total rozhadzane travenie, uz aj 5 rokov, rano ma vzdy prezenie, vacsinou ma stolica zltu, oranzovu konzistenciu. Raz hnacka, raz kasovita, niekedy vela kuskov, to sa meni. Takto ma prehana aj 6x do dna. Do toho plynatost, stale prdim.
Tlak na hrudi/zaludku
Toto zacalo tak pred 2ma rokmi a odvtedy som zacal behat po doktoroch. Je to hrozne, pocit tazkeho telesa v zaludku ale aj na lavej a pravej strane rebra. Tazke dychanie a pocit na vracanie s tym spojeny. Divne zvuky v celej brusnej dutine(v hrdle, na rebrach, v bruchu, v dolnej casti brucha, proste vsade. Tieto tlaky citim hned po prebudeni, cez spanok ako keby som mal telo v klude.
Vysledky a vysetrenia:
Gastro ct a hadica do zaludka
Tu mi gastroenterolog povedal ze som v poriadky, vraj iba intolerancia laktozy, no aj ked nekonzumujem mliecne vyrobky problemy samozrejme stale pretrvavaju.
Mri chrbtice
Bola mi robena mri na odporucanie ortopeda, pretoze cviky mi obcas ale iba docasne na par hodin ako zazrakom uvolnili ten utlak organov. Vysledok negativny, diag hyperkyfoza, to mi vraj podla ortopeda nemoze sposobovat.
Krvne testy neg, stit. zlaza neg
Neviem uz za kym ist, uz ma to vycerpava po tych rokoch a podla doktorov mi nic nie je. No keby si len na 1 den skusili prezit v mojom tele tak by taketo nieco netvrdili.