Doxyhexal - brali ste niekto?

Príspevok v téme: Doxyhexal - brali ste niekto?
Simi30

Dobrý deň.
S priateľom sa nám nedarí otehotnieť. Gynekológ mi urobil výtery a našiel mi prítomnosť nejakej baktérie. Vraj sa nemám čoho báť, že výsledky na všetky tie závažné som mala OK. Vraj toto je baktéria, ktorá sa kedysi ani neliečila, je súčasťou mikroflóry, ale zdokonalovaním výskumov sa zistilo, že ak je jej prítomnosť vyššia, môže to brániť otehotneniu.
Naordinoval mi ATB Doxyhexal, ktorého nežiaduce účinky a ich častý výskyt ma dosť vystražili. Čítala som aj skúsenosti ľudí na internete a teda nič moc... Mám ho kúpený už tri dni, ale bojím sa začať s užívaním. Ja sa užívaniu ATB vyhýbam, tak mám dilemmu, že čo teraz :(

Trixina11112

Ahoj, ja som to brala na UREAPLAZMY, byvalo mi z toho priserne zle, navaly nevoľnosti a tepla. Neskor som si nasla rezim, vzdy pretym sa poriadne najest, chleba aspon 2 krajce. Jedine tak mi nebolo zle.. uricte to ber, potrebujes sa preliecit. Odporucam predtym jest, aj ked to mas jest na prazdny zaludok..!

noc

ja sa tiez vyhybam, nic sa nestane, ked si nedas, len si rozhaprujes organizmus, zmiznu sami, jedz prirodne antibiotika

Bubliii

Moja sestra ho brala na opakované zápaly moč.ciest, je to jediné ATB čo jej naozaj zabralo, konečne má po vyše polroku trápenia pokoj. Takže z jej slov usudzujem že všetko OK. A tými neg.účinkami sa netreba príliš znepokojovať a pozorovať sa.. ku ATB hlavne treba pravidelnosť v užívaní, poriadne pozrieť či sú s jedlom/bez jedla a kvalitné probiotiká.

Simi30

No ja som zapal nemala, len blbe vysledky a po douzivani sa nam podarilo do troch mesiacov otehotniet. Zial zaciatkom tretieto mesiaca som potratila. Dnes som si robila test, lebo uz tyzden mam teplotu 37,1 a test je pozitivny. Takmer do roka a do dna ! Uplne mam deja vu... Hadam to tentokrat dopadne dobre.

PS: Liek som znasala dobre, ziadne neziaduce ucinky a po douzivani vysledky OK.

Monika987

Mne sa vrátili zapal niekoľkokrát v priebehu 2 rokov... Moja doktorka mi predpisuje stále to isté ( femgin, mycomax ) a stále sa mi zápal vráti.. preto hľadám niečo iné a dočítala som sa, že tento liek doxyhexal zaberá na 100%. Chcem sa vás spýtať či sa vám po tom ešte zopakoval zápal?

Simi30

Ďakujem moc, dala si ma do kludu :) Dúfam, že aj ja to budem tak bez problémov znášať. Potom daj pozor, lebo som sa dočítala, že aj mesiac po dobratí mali ludia problémy (a počas brania nemali). Držme si palce :)

denisaf

neboj sa tychto atb su naozaj asi to najlepsie co mi gyn. mohla predpisat.. ked chces babo je to idealne lebo zabijaju vsetky zenske bakterie tam dole dokonca kvapavku a syfilis co je silna kava... ... ja som pocitila rozdiel uz po par dnoch dnes 10ty den koncim liecbu a vobec nic mi nieje

Simi30

To fakt? To som ani nevedela, že pri každom. Ja som sa na nete dočítala aj to, že luďom modreli zuby alebo chytili taký povlak hnedý, že to musel odstraňovať zubár alebo dokonca prišli o zuby :-O