Dobrý deň.
S priateľom sa nám nedarí otehotnieť. Gynekológ mi urobil výtery a našiel mi prítomnosť nejakej baktérie. Vraj sa nemám čoho báť, že výsledky na všetky tie závažné som mala OK. Vraj toto je baktéria, ktorá sa kedysi ani neliečila, je súčasťou mikroflóry, ale zdokonalovaním výskumov sa zistilo, že ak je jej prítomnosť vyššia, môže to brániť otehotneniu.
Naordinoval mi ATB Doxyhexal, ktorého nežiaduce účinky a ich častý výskyt ma dosť vystražili. Čítala som aj skúsenosti ľudí na internete a teda nič moc... Mám ho kúpený už tri dni, ale bojím sa začať s užívaním. Ja sa užívaniu ATB vyhýbam, tak mám dilemmu, že čo teraz :(
Doxyhexal - brali ste niekto?
ja beriem len jednu tabletu za den a davam i ju cca po 14tej kedy mi konci smena v praci neboj sa to brat par hodin po jedle raz som si tabletku vzala rano a bolo mi tazko...nie uplne hrozne ale citila som to v zaludku... a slnku sa treba vyhybat pri kazdom atb
Ja mám 100ku, 20 tabliet. 1 tableta za 12 hod. No čítala som, že sa znižuje účinok, ako ho neješ nalačno a zároveň, že keď ho dáš nalačno, zomreš na žalúdok. V akých intervaloch ho užívaš ? Lebo vraj sa nemá brať ani pred spaním. Ma napadlo, že teda ráno o 06-07:00 jednu a druhú večer 18-19:00. A vraj ani na slnko nesmieš ísť, lebo ťa bude páliť koža :-O
A ďakujem za info.
ahoj neboj sa! ja teraz beriem desiaty den doxyhexal 200 tiez na zenske problemy a je to zatial to najlepsie antibiotikum co som mala konecne zabralo na jednu zavaznu bakteriu na ktoru nic nezaberalo...za seba mozem povedat ze spolahlivo vyriesi vsetky zenske infekcie tam dole len ho nikdy nejedz nalacno lebo ti bude trasne tazko a celu dobu liecby nepi mlieko ziadne mliecne vyrobky jogury a neuzivaj ine mineraly med, zinok ani nic len tieto antibiotika..su fakt uzasne !! kolkatku mas 100 alebo 200vku?