ahojte ludia prosim pomozte.... cely zivot mam extremne uzkostlivu povahu bojim sa ludi bojim sa obycajnych situacii. mam extremny strach z buducnosti ktory mi robi zle.. v skole som bola sikanovana doma ma neustale podcenovali.....ja ani neviem byt normalna.... chcem sa uvolnit , tesit neriesit co bude zit tu a teraz... co mam robit :( je tu niekto taky ako ja? uz mam pocit ze niesom normalna :(
extremne uzkostliva povaha neustaly strach z buducnosti
Tak rob tie veci co ta bavia a rob ich pre seba, sama pre seba si povedz ze si jednicka a rodicov neries... ked tak tieto momenty vyhod z hlavy a zacni napriklad sportovat, alebo sa viac stretavaj s kamaratmi, chod niekam von... na kazdy den si najdi nieco, kludne si to niekde napis a vzdy sa kazdy vecer pozries ze aha super zajtra mam toto a toto.. a nebudes mat ziadny strach a cas depkovat a premyslat nad blbostami.. a odporucam vykonavat nieco, kde sa priserne unavis, ale tak, ze sa budes tesit domov a ked prides tak padnes do postele a zobudis sa az na dalsi den... iba takto to mozes vyskusat..vela stastia :)))