Ide o to ze ma opustil priatel s ktorym vsetko bolo tak super aj ked sme spolu boli len pol roka nedokazem sa z toho dostat placem kazde dni tak vela ze ledva dýcham. V okoli psychologa nemame len dobrú psychiatričku.
Nevladzem uz sama. Ked sa tam pojdem zapisat tak v ktorý den a ako? A budem aj anieco platit? Jej sestrička pozná mojho tatu ale nechcem aby mu to povedala :/
Je divné iat s tymto problemom psychiatrovi?
NaDne - ja si myslím, že žiadneho psychológa nepotrebuješ. asi čakáš, že psychológ je zázračný ujo/teta so zázračnou paličkou, ktorou mávne a bude ti lepšie. nechcem byť zlá a ani tvoj problém zľahčovať. viem si predstaviť čo prežívaš a ako ti je ťažko... ale toto je hlavne tvoj boj. ty si ho musíš vybojovať... a v istom zmysle je aj fajn, že ti je ťažko... človek po rozchode prejde rôznymi fázami... hnev, smútok, sebaľútosť, beznádej, stavy, že už nikdy nič nebude pekné, už sa nikdy neusmeješ.. a nakoniec prejde do fázy zmierenia sa so skutočnosťou.. a začne sa znova usmievať... a je potrebné prejsť si všetkými týmito fázami, nedusiť nič v sebe... ak sa ti chce kričať, krič.. ak sa ti chce plakať, plač... ak sa ti chce smiať, smej sa... nepotláčaj svoje emócie... a hlavne... nebuď v tom sama.. tu netreba psychológa... stačí dobrého kamaráta/kamarátku... maminu, ocina, .. niekoho komu dôveruješ a môžeš sa mu vyrozprávať.. niekoho kto ťa vypočuje, podporí, .. niekoho kto ťa vytiahne von aby si prišla na iné myšlienky...
jednoducho... rob všetko preto aby ti bolo lepšie... daj priechod svojim emóciam, ale zároveň sa snaž aj niečomu venovať a nesedieť len doma.. čítaj si, choď si zacvičiť, choď sa prejsť do prírody, pozrieť do útulku a vyvenčiť psa, do kina s kamarátkou,.....
Ver mi, že toto zlé obdobie raz prejde a bude všetko fajn .. držím palce :-)
Potrebujem psychologa z Puchova alebo Ilavy, dalej ist nemozeem z vela dovodov :( nemozem nikoho z puchova najst a bolo by najlepsie ist tam lebo tam chodim aj do skoly
A ked mi to dá obvodná tak ja nebudem nic platit?
to snád nie si taká troska....? ked prídu reálne problemy čo budeš potom robiť...? polroka je nič...!
čo maju robiť ženy ktore ostali po rozchode, rozvode same s detmi a musia ich zivit, nemozu vyplakavat...
zajdi za psychologom do ineho mesta... vybavene...
a treba ti odporucanie od obvodneho aby si mala platene poistovnou,...
ku psychiatrovi by som nesla na tvojom mieste, nakolko ta hned bude chciet dopovať DROGAMI ! ktore nazyvaju lieky...
lebo je to nenormalny biznis, velke prachy sa tocia tam... dr maju z toho velke prachy od poistovni, preplacane dovolneky, welnesi, pracovne oblecenia, kadečo......ked vypisuju lieky...
Návšteva psychológa by, zrejme, stačila. Netreba sa uponáhľať.
Nemozes byt predsa taka slaba! Vies ze najlepsim psychologom je clovek sam!
Tiez som si presla niecim podobnym,ten clovek ma psychicky vydierat,bola som nadne,tiez som si myslela ze potrebujem psychologa. Chyba!
Bolest trva dlho ale vsetko raz preboli!
Musis sa zatat a uvazovat rozumne. Psychiatra urcite nepotrebujes..mas kamosku? Brata? Sestru? Mamku,Otca?
Tak sa nedus! (ak chces o tom viacej pokecat,poradim ti,nechaj tu mail)