Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo majú ľudia vzťahy, keď sa v nich väčšinou len trápia?

Príspevok v téme: Prečo majú ľudia vzťahy, keď sa v nich väčšinou len trápia?
Djdjdkdjdbdb

Nehovorim o tych prvych vztahov, ved aj ja som taky mala, kedy nevieme co vztah vsetko prinasa.
Len ma to zaujima ked vidim co vsetko tu ludia riesia ako napr tema Manzelka ma uz nevzrusuje. A ona chúďa o tom ani nevie a zije v klamstve. Alebo nevery, hádky. Podla mna je viacej vztahov kde je aspon jeden partner v nich nestastny a nakoniec aj tak skončí. Nie ako kedysi za cias mojej babky kedy vztah fakt mal zmysel.
Naco vlastne doň idete ? Také nazory ze aby ma niekto miloval, podporoval a tak, ved to mozu aj kamarati, rodina,...
Ja som mala vztah a ako asi v kazdom, nazaciatku to bolo vstko ruzové a zrazu bum koniec.
Tolko tém co je tu a tolkí nestastni ludia, stojí vám za to nejaky vztah mat ?
Cest vynimkam kedy sa ten vztah fakt podarí ale tých je málo

Ja jednoznacne suhlasim s uzivatelom Matusisko

Djdjdkdjdbdb

Ako chaoem ze ked chce nejaka deti tak si bude hladat partnera ale to staci si hladat tak od 25 po 35 rokov.

A ano moje spoluziacky by na WC v zivote nesli samé -_-. To by sa radsej pošťali :D

bonjour

NaRovinu
Máš pravdu, lenže "byť sama" znamená aj si všetko platiť sama, všetko si zariaďovať sama, všade chodiť sama atď. A je len málo takých, ktoré to dokážu. Je jednoduchšie, keď máš niekoho, kto všetko zaplatí, vybaví, postará sa... nehovoriac o tom, že keď pred známymi alebo kolegami povieš, že "žiješ sama", pozerajú na teba ako na nejakú chuderu... Takže toto sú dôvody, pre ktoré sa mnohé ženy radšej trápia v nefungujúcich vzťahoch a nechajú so sebou hnusne zaobchádzať, len aby sa neodlišovali od väčšiny ľudí, ktorí vzťahy majú.
Našťastie, ja sa v žiadnom "akože vzťahu" trápiť nemusím, mám svoj vlastný byt, prácu a viem sa o seba postarať aj sama. A keď tu čítam tie vzťahové problémy, tak sa nad tým vždy len pousmejem, veď kto si ako zariadi život, tak má :)

a_dr1a

Treba rozlisovat dobrovolne a nedobrovolne. Matus nie je sam ze chce. Ze je tak nastaveny. Proste okolnosti. Sa tak rozhodol ze ho ziadna nechcela a tym mu nic ine neostalo a akoze sa rozhodol byt sam :D ale keby ho daka fajn pekna chcela, tak je to o inom a jasne ze takto nepise nenadava a ma priatelku vztah.
Poznam dost ludi, ktori sa maju fakt dobre maju vsetko a vyhovuje im to takto. Ze su takto spokojni. Ja som tiez spokojna a nic mi nechyba. Takze vztah by pre mna po pravde znamenal viac nevyhod nez vyhod. Takze ak by som to mala zmenit, tak by som toho muza musela fakt velmi milovat

Jetoajinak

Ja som chodila von aj sama kym ma nezacali sexualne obtazovat neznami chlapi.a toto chodim stale v nohaviciach a bunde.dokonca za bieleho dna.a nejde len o reci,ale dotyky.

Tonislav

Je to len preto, že sme "naprogramovaní". Naprogramovaní zachovávať ľudskú populáciu. Našou úlohou je priviesť na svet ďalšie generácie, to je celé...

MOANA

podla mojho názoru preto, lebo su nesamostatní, akoby nesvojprávni a potrebuju aby ich niekto vodil za ručičku....

lebo chlap ešte ako tak ked chce tak zájde na to pivo aj sám...

ale žena? tá sotva ide sama niekam do podniku si sadnuť,...

chlapi sa smeju zo žien že aj na wcko spolu chodia, ...

ja sama nemám problem isť na zmrzku, ísť sa prejsť , isť si zaplavať,
no vela zien ako nesvojpravne potrebuju nejakeho poručníka čo ich tam za ručičku dovedie...

NaRovinu

Presne tak, moja reč. Tiež nechcem vzťah, pretože sa nechcem trápiť, sklamať. Keď som sama, som šťastnejšia.
Keď vidím moje známe, ako sú na začiatku vzťahu šťastné a potom zistím, že sa k ním partner správa hnusne, vkuse sa hádajú, tak si hovorím, že načo je im to dobré.
Mohli byť namiesto toho samé a nemuseli si zbytočne ničiť nervy.