Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Točenie v hlave,závraty ,ťahanie do strany,divné videnia pocit opitosti

Príspevok v téme: Točenie v hlave,závraty ,ťahanie do strany,divné videnia pocit opitosti
MONO 44444

Zdavim, 4tyzdne do zadu mi prislo v praci zle, HMLA A TMA pred ocami . Potom nasledoval pocit opitosti.Na druhy den mi rpislo zle ale nemala osm hmlu ani tmu .ale pocit na odpadnutie tahanie do strany. pocit padania .a divne videnia myslela som ze je to tlak alebo nieco so zrakom. Zase pocit opitosti asi 4dni za sebou ,kazdy druhy den zavrat na odpadnutie , padanie a tahanie do prava . bola som na ocnom OK na URL OK. bola som na internom lebo vzdy pr tych stavom s ami zvysi tlak ..chdim na neurologiu vraj je to nieco zo strednym uchom .Ale nevraciam. Caka ma magneticka tak uvidime. predpysali mi tabletky betahistin. Este 3dni to rvalo .Potom to prestalo . Potom PO TYZDNI mi prislo zase zle tak neviem .. Ma niekto podobnu skusenost?fakt je o nepriijemnee nemozem nikde sama ist bojim sa ze niekde odpadnem alebo nieco :( ..Ma niekto podobn situaciu? PROSIM POMOZTE PORADTE ..ALEBO NA E-MAIL 1234monika1234centrum.sk

MONO4444

tak som sa sekla o jedno pismeno bolo to ORL....urcite ju vysadim ..ale ucinok tvra pol roka este po vysadeenii a aj to nieje iste ci od toho .

Kycera

To, čo Ti tvrdí doktorka, nie je PRAVDA! Máš to v príbalovom letáčiku. Tebe tlak nezvyšuje, ale vyvoláva VYSOKÝ!!! Treba HAK prestať užívať a máš po probléme!
URL - táto skratka neexistuje. Ušno-nosno-krčné má skratku ORL (OtoRhinoLaryngologia). : )

MONO4444

A bereim HAK ..tvrdia ze od toho to nebude kedze ju beriem dlhsi cas 11 mesiac ale fakt neviem no ... ale ze to v tele ucinkuje este pol roka po vysadeni takze tak :(

MONO4444

ale vtedy ma ani nenapadlo v praci ze zase to namna pride vazne som na to nai nepomyslela .URL-je usno-nosna -krcna..ale ze to tam na to nemusia prist no ....s chrbticou? neviem vazne co to moze byt :( tak urcite po MR ak nic nezistia ma budu posielat dalej .

Kycera

Mono,
NEMÁŠ panickú poruchu, tým sa ani NEZAOBERAJ!!! NEČAKAJ kedy to na Teba "príde", musíš zmeniť postoj : NEPRÍDE TO NA MŇA!!! Ten horný tlak si NEMALA zvýšený, ale VYSOKÝ!!! Vynechaj kávu, alkohol, cigarety, slané jedlá, reguluj si príjem tekutín, nerob prudké pohyby, sústreď sa na chôdzu, oddychuj, nestresuj,...
Nebolo by od veci, ak by si si začala pravidelne merať TK a sledovať reakcie tela. Toto Ti môže robiť, ako som už uviedla, vysoký krvný tlak, jeho prudké zvýšenie.

MONO4444

Ano vraj je to stredne ucho dali mi tabletky 4 dni nezaberali ale potom zabrali alebo to bola nahooda.. tyzden mi bolo dobre a potom som sa zase zosipala v praci velmi zly pocit :( :( CT mozgu OK ..este idem na magneticku nviem ci to tam zitia ci je nieco s vnutornym uchom ci ako .. a neodporucaju mi ist do VRN na to vysetrenie vraj mi to moze este stazit taak faakt neviem som zufala :( BOH VIE KEDY TO ZASE NAMNA PRIDE :(