Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Točenie v hlave,závraty ,ťahanie do strany,divné videnia pocit opitosti

Príspevok v téme: Točenie v hlave,závraty ,ťahanie do strany,divné videnia pocit opitosti
MONO 44444

Zdavim, 4tyzdne do zadu mi prislo v praci zle, HMLA A TMA pred ocami . Potom nasledoval pocit opitosti.Na druhy den mi rpislo zle ale nemala osm hmlu ani tmu .ale pocit na odpadnutie tahanie do strany. pocit padania .a divne videnia myslela som ze je to tlak alebo nieco so zrakom. Zase pocit opitosti asi 4dni za sebou ,kazdy druhy den zavrat na odpadnutie , padanie a tahanie do prava . bola som na ocnom OK na URL OK. bola som na internom lebo vzdy pr tych stavom s ami zvysi tlak ..chdim na neurologiu vraj je to nieco zo strednym uchom .Ale nevraciam. Caka ma magneticka tak uvidime. predpysali mi tabletky betahistin. Este 3dni to rvalo .Potom to prestalo . Potom PO TYZDNI mi prislo zase zle tak neviem .. Ma niekto podobnu skusenost?fakt je o nepriijemnee nemozem nikde sama ist bojim sa ze niekde odpadnem alebo nieco :( ..Ma niekto podobn situaciu? PROSIM POMOZTE PORADTE ..ALEBO NA E-MAIL 1234monika1234centrum.sk

MONO4444

bola som na internom mala osm zvyseny tlak 14O vascinou mi nabehne ale ze to skor od niecoho tak neviem co by to bolo .uz som take nasla na nete ze jedna to ma 4 rok a tak isto 24 rocna kao jaa ....a na nic neprisli .. Ako ste to mysleli panickA PORUCHA? vzdy ked s ami to stane som v klude aah faakt neviem mam nervy uplne mi to nici plany :( IDEM 3O na magneticku tak sa uvidi :( ja len priblizne ci niekto nemal stymto skusenosti ze co by to asi mohlo byt .. dakujem kazdeme za odpoved DAKUJEM

Kycera

Žiadna PP, žiaden nízky tlak, naopak, poukazuje to skôr na nejakú alergickú reakciu, kt. vyvolala dočasný vysoký TK! Môže sa jednať o Meniérov syndróm (Mjanik), aj keď z hľadiska ORL si v poriadku. Ak netrpíš migrénami, vysokým TK, nemala si úraz hlavy a MRI bude v poriadku, potom sa vyber na alergiológiu.

ajja

nie je to panicka porucha, aj ja mam take iste stavy, akurat ze ma taha dolava a na jedno oko som slabsie videla pocas tych zavratov, ja to mam z chrbtice

mjanik

môže to byť Menierov sy,ale nemusí,môže to byť krčná chrbtica ,Vyhľadaj akupunktúru a daj si ju preliečiť.Po 3-4 sedeniach by mali problémy zmiznúť

Gima

Je to nízky tlak a dehydratacia - nedostatok tekutin v tele. Pred tým, než vyjdete von trochu cvičte pri posteli alebo postojačky. Treba z hlboka dýchať a vyvetrať miestnosť. Taktiež pomáhaju šumivé vitamíny horčík, draslik a vitamín C.