Chcem uz konecne skapat

Príspevok v téme: Chcem uz konecne skapat
Brity

Caute , mam 45 rokov , uz 22 rokov robim sluzku a poskoka svojim svokrovcom , 22 rokov nemam svoj zivot , svokrovci maju vsetky choroby rakovinou konciac , poviete nemusela si u nich byvat ! moj muz by nikde nesiel len pri nich sedel , ja z chudobnej rodiny , otec tyran alkoholik , rodicia uz zomreli , sestra ma obrala a oklamala o vsetko po rodicoch , cele dni som v praci , lebo muz malo zarobi , v praci nahovno stres, dcera ma zdravotne problemy , uz tento zivot nezvladam , chcem to uz niekam odlozit ....a odist , tie bremena zivota su uz strasne tazke , nevladzem .....mozna ma nejaka rakovina zachrani z tohto trapenia ....prepacte ale uz fakt nevladzem

Brity

Uz nemam ani zdravie , ani energiu na zivot , toboz nie na nejake zmeny , pripadam si ako slaba rastlina pripucena balvanom , len este slaby vyhonok sa vytlacil z pod toho velkeho poctu balvanou -zakonom prirody tahanym za slnkom - v rozpore s vnutornym zomretim ......

Tomas12345

Ak nevladzes zit so svokrovcami tak preco od nich skratka neodides ?
Ak ta nebavi praca tak preco nezmenis pracu ?

Stale mas dobre zdravie, takze fakt na tom nie si az tak zle. Kebyze si tazko chora ze prejdes 50 metrov a uz dychcis tak to by bolo uz o inom.

Lubec11

No k tomuto by som asi tolkoto povedal.
piaty rok zijem u svokrovcov. platim si byvanie, nechcem sa citit ako prizivnik, navyse robim nakupy pre komplet vsetkych v dome dost casto (viem som debil),. so zenou sa hadame, pridem z prace, a cakam co sa bude robit, ci pilit drevo,ci nieco ine, ani si uz nic neplanujem vlastne lebo to nema vyznam. na pivo nechodim, nemam ani vlastne s kym a pred vyplatou ani za co vacsinou. jedine co ma este drzi nad vodou je syn. proste uz len fakt ze mas deti znamena ze mas preco zit. ja mavam tiez depky z toho kde a ako zijeme, ako by sme mohli zit, co by sme mohli mat a podobne a hadky so zenou mi tiez na psychike nepridavaju. ale zivot je len jeden, aj ked je niekedy na hovno. Po kazdej burke vyjde slnko.

BJ_2

Naco mas rodinu a muza, ktory Ta taha ku dnu, a nepocuva na Tvoje volanie? To nieje laska. Ale vydieranie. Sposobujes si to sama. Zena nema byt slaba ale silna. Silna zena vie byt sama, ked sa v okoli nachadza len odpad. Slaba podlahne.

hela hela

deb..zbytoc... sa zobud Asi nie si taky zbytocny, ked vies dat dobru radu.
Autorke: Za 22 rokov si urcite urobila vela skvelych veci a aj pocity stastia aj
radosti.
Mozno prisiel cas, sa od minulosti odputat. Porozmyslaj, co vlastne chces a chod
za tym.

DebilZbytocny

Ako vidim vela ludi chce zomriet, vratane mna :)

V tomto je tazko poradit. Stratit 22 rokov je smutné velmi smutné. Neviem ti poradit, ale neries ti hlavne samovrazdou