Neviem si najsť vzťah

Príspevok v téme: Neviem si najsť vzťah
LADYsim

Ahojte.. mám 20 a moj problem je že si neviem nájsť chlapa na vzťah... vzdy to vydrži len par dni a koniec .. z ničoho nič .. ja uz neviem kde je chyba.. veľmi som z toho smutna chytaju ma depky ze ostanem sama do konca života .. a pritom som pekna mlada baba.. uz som aj rozmyslala ze ci nesom prekliata alebo čo :(

a_dr1a

Ahoj. Ak sa scenar zakazdym opakuje (pri viacerych muzoch) - asi v niecom a niekde robis chybu. Neviem, ci mas ty sama dostatocny odstup od vsetkeho aby si to mohla triezvo racionalne hodnotit (kedze sa to dotyka teba samotnej), ale mala by si najst spolocneho menovatela celeho problemu. Cize v com robis chyby, kde sa to zacne lamat, na com to cele zvykne stroskotavat. Lebo nie je normalne, aby vsetky tvoje vztahy koncili po par dnoch.
Takze skus pocuvat nacuvat. Co ti vravi tvoje najblizsie okolie a priatelia (zrejme sa aj pri nich dopustas podobnych ci rovnakych chyb ale jasne ze rodina sa s tebou nerozide, kamosi priatelia ta neopustia - aspon ti pravi priatelia). Tak im nacuvaj. Poznaju ta najblizsie najlepsie a maju ta uz precitanu. Takze sa ich spytaj, co im na tebe vadi prekaza, v com mozes chybovat vo vztahoch ai. A potom ked budes v obraze, zamysli sa a ries to.