Nevládzem žiť

Príspevok v téme: Nevládzem žiť
queen02

Ahojte. V nedalekej minulosti som mala depresie a casto som sa rezala. Často rozpravam o tom ako sa citim ale nik ma neberie vazne. Už ani nedokazem plakat a nezvladam nic. Najprv som to mala tazke ale pomahala som ostatnym a moje problemi som si riesila sama. Nedokazem spat a
mam pocit ze mne uz sa pomoct neda. Všetci sa calkom snazia ale je z nich citit ze mi to neveria. Bsetci sa snazia ale uz je neskoro. Toto je posledna sanca a potom to už cele skoncim.

danka222

Ahoj, neviem koľko máš rokov a aké konkrétne problémy ťa trápia ale určite sa nevzdávaj, si ešte mladá a všetko môže prejsť a môže byť dobre ! možno to tak teraz nevidíš ale už len tým že si prispela je vidno že si chceš pomôcť a hľadáš riešenie, určite by som ti poradila zdôveriť sa nejakej blízkej osobe a ak takú nemáš tak vyhľadať odborníka psychológa, ktorý ti určite môže pomocť! drž sa

ZamotanySme

Napísala si: "Často rozpravam o tom ako sa citim ale..." nie je to bežné, že dokážeš rozprávať o tom ako sa cítiš; teda aspoň sa to tak zdá...!!! že to nie je bežné, všedné, veď každý rozpráva stále o tom ako sa cíti, alebo nie? tak ako to potom vlastne je?

DlVERGENCIA

koľko máš moja rokov? typujem 15? tak pokial maš nejake to IQ aspoň priemerné, tak by si mala vedieť že tebou šijú hormony a nejak to obdobie sa snažiť prežiť,.. niektorí tínedžeri tým prejdu ani nevedia ako, su bezproblemoví a niektorým hormony na hlavu udieraju bez ohľadu na pohlavie...

vieš zlatko, v živote to tak chodí, že spoliehať sa musíš IBA sama na seba, príroda- silnejší jedinec prežije, slabý zahynie...

Prečo rozprávaš druhým svoje problémy? chceš zaujať? upútať na seba pozornosť že:
"halooo tu som, všimnite si ma , chcem byť centrum pozornosti" ?

Nikoho tvoje problemy nezaujimaju, treba si uvedomiť, že človek tým zhadzuje iba sám seba, pred druhymi, aj pred samým sebou...

Musíš sa sťať niekým koho budú ludia obdivovať, lebo ked budeš "troska" tak budeš iba na smiech a budú od teba bočiť...
preto sa venuj veciam ktoré ťa bavia, aby si bola v niečom dobrá, vtedy si ťa všimnú,.. a nie tým pútať pozornosť že máš problemy a nech to vedia všetci...

každy ma problemy a nie každy ich ma potrebu druhym vešať na nos,...tým si nepomožeš...

chod sa von prejsť, aj ja som práve došla domov z hodinovej prechádzky, chod si zaplávať, plávanie uvolnuje telo aj mysel..
ak sa venuješ nejakemu športu -zlepšuj sa,.. alebo počitačom , ja obdivujem IT-čkarov, ako dokažu pracovať s PC,

takym sposobom sa snaz zaujať,... že budeš v niečom dobrá a ešte lepsie ak ta to bude aj živiť,... lebo ked práca baví je to super a peniaze su už iba bonus..

AmTriGen

To je normalka, ze nik ta neberie vazne. Kazdy berie vzdy najvaznejsie predovsetkym sam seba.(Vzdy a v kazdej situacii.)