Nevládzem žiť

Príspevok v téme: Nevládzem žiť
queen02

Ahojte. V nedalekej minulosti som mala depresie a casto som sa rezala. Často rozpravam o tom ako sa citim ale nik ma neberie vazne. Už ani nedokazem plakat a nezvladam nic. Najprv som to mala tazke ale pomahala som ostatnym a moje problemi som si riesila sama. Nedokazem spat a
mam pocit ze mne uz sa pomoct neda. Všetci sa calkom snazia ale je z nich citit ze mi to neveria. Bsetci sa snazia ale uz je neskoro. Toto je posledna sanca a potom to už cele skoncim.

BJ_2

Nic im sem nepis, tymto demonom, a uz vobec nie, ked si na hranici zivota a smrti. Pis si len sukromne. Dost ma to boli citat, take mlade pekne dievca... dufam, ze niekde najdes pomoc, ze sa z toho dostanes. Popros Boha o pomoc.

Cliattsi

Ja ti poviem svoj názor.
Ked som bol mladší a síce aj teraz do veľkej miery ma tiež nikto nebral vážne. Viem aký to je pocit, lebo človek je voči tomu bezmocný, aby ho mohli ľudia brať vážne. Horšie je keď su to tvoji blízki, od ktorých očakávaš podporu a nedostaneš ju. Môžeš poukazovať na to, že sa zabiješ, ale oni si pomyslia : "ale sranda"..... JE TO O TÝCH ĽUĎOCH, NIE O TEBE.

Ide o to akých ľudí máš okolo seba a ako ťa vidia oni.

Keď som si ja.myslel, že pre ľudí nič neznamenám a pomyslel som si, že by som sa zabil, napadlo ma, že by to mohla byť moja mama. Aj keď tá osoba ma neberie vážne a nemám s ňou dobré vzťahy.

Neviem ako si na tom ty, kto je pre teba dôležitý.

Otázka pre teba je : Pre koho som tu?
Ak ti akákoľvek otázka nebude dávať znysel, povedz si: PRE SEBA. Nemusí ti ani táto odpoveď dať zmysel, ale daj si do hlavy, že to tak je a nerieš to, ak to nedokážeš momentálne riešiť.
Pripadáš mi odhadom veľmi spoločenský človek a niečo sa deje a stalo. Bol by som rád, keby si sa rozpísala, čo to je. Prišla si medzi ľudí, aby sme ti pomohli. Tak povedz svoj príbeh, čo sa stalo.
Díky.

Lobinkaaa

To je normalka, ze nik ta neberie vazne. Kazdy berie vzdy najvaznejsie predovsetkym sam seba.(Vzdy a v kazdej situacii.)

Sevrin

queen02 tvoje problémy musia mať v niečom pôvod. Najprv sa snaž nájsť pôvod či dôvod svojich depresií a až potom sa zamysli nad tým, čo chceš vlastne spraviť. Samovražda nie je riešenie, pretože máš svoj život a ten musíš žiť. Bez ohľadu na to aký je. Život je cesta, ktorú musíš absolvovať, samovraždou len dokážeš, že si na tej ceste zlyhala. A predsa ty chceš všetkým ukázať, že ty máš na to, aby si nezlyhala.

danka222

a odkiaľ si prišla nato, že máš depresie? potvrdil ti to odborník? lebo depresia je choroba, alebo máš len klasickú depku? takéto tvrdenia sú dosť vážne ! nie je to zábava

AmTriGen

To je normalka, ze nik ta neberie vazne. Kazdy berie vzdy najvaznejsie predovsetkym sam seba.(Vzdy a v kazdej situacii.)

danke222

dobre, budem sa drzat. Furt ma tu nejaky mudrC(i) bombarduje...ale ja to nevzdam...! vseci budu sedet den co den na internete a ja mam vypadnut... no ja vydrzim co vydrzat ma chlap.