Kúpa ojazdeného auta

davidgolias

Tak, moze si nacitat o poruchach a ako baba ist kupovat auto na blink, aj tak co nacita, nebude vediet pozriet v praxi.. ked nema znameho, jedine co mi dava logiku je ozvat sa nejakej spolocnosti ako je napriklad www.autoporadca.sk (neviem ci ich tu je viac, no v zahranici je), ale tito su u nas najznamejsi a klikni na ich web stranku a uz si to nastuduj. Pomozu v podstate so vsetkym, od kontroly az po zmluvy.. alebo - chod na blink. Logicky uz si vyber.

sashe

Ja som bol v situacii ze som ziadneho zanmeho nemala ani v tej dobe neexistovlai sluzby, ktore by ti v tom pomohli. Poradim ti ale - ked mas presny typ auta - precitaj vsetko co sa da nete, hlavne priznaky poruch a podla toho auto pozeraj a na to sa zameraj.

Timotej233

Ahoj, utcire si vybav znameho, na ojazdenych autach moze byt toho viac nez dost, ak zoberies niekoho kto sa v autach vyzna, zaplatis mu obed/das flasu, urcite je to pre teba ako zadarmo. Na druhej strane uplny profik s teobu nepojde urcite zadarmo. Takze si zvaz, ci si zaplatis servsi/profika, alebo das znamemu flasu nech ide s tebou. Je mensia pravdepodobnost, ze ta okaslu, no aj tak lepsie ako nic.

Pantulipan

Vopred si vypytaj win cislo, nahod ho online na webe www.ko.sk - pozri km ci sedia a su nabehane rovnomerne rocne, ak nie, pytaj sa preco. Ronako podla vysvetliviek pozri ci je auto burane alebo nie. Potom sa zaoberaj dalsim.

mate59

Ak kupuješ od súkr. osoby a je seriózny,dovolí dať auto prehliadnuť do nezávislého servisu.Túto prehliadku si dohodni sama,aj ju zaplatíš a technik ti povie,čo sa musí potom na aute menit, v akom je stave a pod.Treba pozrieť aj doklady od vozidla, kolko majitelov vystriedalo, či nebolo dovezené z cudziny, kontrola čísla motora, VIN,ale toto asi ty neovládaš.Za toto sa ti oplatí dať peniaze,lebo ak to kúpiš na blind,možeš si zavarit a potom na opravách sa nedoplatíš.Nekupuj starý vrak.

Baratheon

Skus dat viac info,co uz vies pozriet, ci si predtym mala auto, o ake auto ide, preco a pod. Potom sa tu mozno aj niekto pozastavi a rad ti poradi...